9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT JE OVO NAJAVIO: Partizan puni kasu milionima evra!

Objavljeno: 09.03.17 u 19:20

Besparica u Partizanu uskoro bi mogla da bude rešena prodajom dvojice igrača, a HotSport je sve to još ranije najavio, sad stiže potvrda.

Pre desetak dana HotSport je ekskluzivno najavio da dva igrača Partizana se od juna sele u Italiju. Juče je počeo završni čin pregovora na Apeninima generalnog sekretara Miloša Vazure i predstavnika kluba iz Firence, pa je ostalo samo da Fiorentina ozvaniči da je kupila za 5,1 miliona evra Nikolu Milenkovića i Dušana Vlahovića.

KRSTIĆ ‘GREJE’ NADU GROBARA: Samo Partizan može da mi odloži penziju (FOTO)

– Ostali su detalji, ali u suštini je pao dogovor – potvrdili su za HotSport iz Humske.

Milenković bi od juna trebalo da bude u Fiorentini, a Vlahović tek sledećeg januara kada postane punoletan i biće prosleđen na pozajmicu. Partizan će dobiti i kaparu za egzistenciju u narednih par meseci.

PARTIZAN FORMIRA TIM ZA NAREDNU SEZONU: Vrabac produžio ugovor

0
0

9 Komentara

  1. Svaka cast, MI sami o sebi domacinski vodimo racuna, a ne kao ‘neki’ sto samo prose i ‘zrtve’ sotoni prinose.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Veliki ste domacini,vec 20 miliona u dugu a cak ste izgubili 2,5 miliona na igracu od kog ste trebali najvise da profitirate.Najgore je kad si glup,pa hvalis samog sebe u necemu sto svi znaju da je obrnuto i suprotno.

      0
      0
      Odgovori
      • Ti bi voleo da je 20 ali je brajko moj, manje od 10 i 7-8 puta manje od vašeg duga. A vama dodatna potraživanja tek stižu…

        0
        0
        Odgovori
  2. Туга, одоше нам клинци из српског фудбала. Звезда продаде Ристића, комшије Миленковића и Влаовића, а нама остају Милијаш и Илић.

    0
    0
    Odgovori
  3. greska vlahovic nije zajedno sa milenkovicem…na leto zna se da Everton I Leonardo odlaze I on I bi mogli doneti 3-4 mil…plus mihajlovic ako bude I dalje cena oko tri..mil. a stevanovic..jevtovic..mileticdo 2,5 bill bi idealno I da se dug vrati u celosti.

    0
    0
    Odgovori
    • Jos kad bi bilo budala da daju tolike novce za poluigrace i da tebi ispunjavaju zelje,ti bio na konju.Nastavi da sanjas o tim ciframa.

      0
      0
      Odgovori
      • Realno jedino Milenković ,jer su štoperi deficitarni u celoj Evropi,a pogotvo takvih fizičkih predispozicija.Ostalo što igra u Srbiji nešto pokazuje Plavšić, ali to je slično kao prošle godine Neca Mihajlović,možda i manje. O ostalim“ biserima“kada bi to bila istina naša zemlja bi se zvala „Oaza Bisera“. Svi ti dominantni igrači u mlađim kategorijama,pogotovo iz Zvezde i Partizana su razmažena derišta,ovde im sve tolerišu,sviraju faulove i kad ih vetar obori,a oni se u foto šopu već slikali u dresu Reala,Barse,Mančestera… Od razmaženog i prenaglašeno isforsiranog talenta do dobrog fudbalera jako je dalek put i uglavnom slede pozajmice i odlazak u zaborav.

        0
        0
        Odgovori
    • Onda bi nam branio Ćurković,centarhalf bio Vazura,debeli vezni Vuletić a centarfor Vučelić,naravno uz produženje ugovora Saletu , jer toliko mu duguju da mora bar još dva tri jednogodišnja ugovora pa makar ništa ne radio.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter