0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽMAJEVI NAPADAJU PAZAR: Sutrašnja utakmica važan korak ka cilju (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.17 u 16:35

Fudbaleri Voždovca gostovaće sutra, u okviru 25. kola Superlige, u Novom Pazaru a za beogradsku ekipu je ovaj meč izuzetno značajan u borbi za plej-of.

Zmajevi se tri kola pre kraja regularnog dela sezone nalaze dva boda ispod pozicije koja vodi u plej-of, tako da će im svaki meč do kraja biti krucijalan ka ostvarenju zacrtanog.

Svoje viđenje pred ovo nezgodno gostovanje izneli su fudbaleri Voždovca Nenad Marinković i Ognjen Krasić.

Spremni i orni dočekujemo utakmicu u Novom Pazaru i raduje činjenica da nema povređenih igrača. Očekuje nas teška utakmica, jer igramo protiv tima koji je jako dobar i ima dosta iskusnih igrača, ali i igrače koje vrlo dobro poznajemo. Mi tražimo svoju šansu za plej of i da svakako idemo da se nadigravamo u Pazaru.- rekao je Marinković.

Sličnog mišljenja bio je i njegov saigrač Ognjen Krasić.

Mi imamo svoj cilj, sutrašnja utakmica je samo korak ka tome i nadam se da ćemo ga uspešno proći i napraviti željeni rezultat. Ponavljam, idemo korak po korak, približavamo se cilju. Svaka utakmica i svaki bodu su nam bitni, te se i nadamo pozitivnom rezultatu.- rekao je fudbaler Voždovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter