11
AdmiralBet ABA Liga

SVETISLAV PEŠIĆ PORUČIO ĐORĐEVIĆU: Ovog momka moraš da zoveš u reprezentaciju…

Objavljeno: 07.03.17 u 10:36

Svetislav Pešić bio je specijalni gost na meču ABA lige između FMP Železnika i Crvene zvezde, a posle meča je otkrio ko ga najviše oduševljava od svih igrača crveno-belih.

Reč je o Zvezdinom ratniku Branku Laziću. Bek Crvene zvezde je fantastičan ove sezone, te se sve glasnije čuju pozivi upućeni selektoru Srbije Aleksandru Đorđeviću da ga pozove na pripreme reprezentacije Srbije. Tim pozivima se sada priključio i legendarni košarkaški stručnjak Svetislav Pešić.

– Svi traže neke nove Bodiroge i Divce. Alo, malo je igrača kao što je Branko Lazić. Bodiroga ne bi mogao da bude Lazić, kao i obrnuto. Sa kvalitetom, ali i odnosom prema zadacima, Lazić daje ogroman doprinos snazi tima. Može da se desi da nekada ne bude na uobičajenom nivou. Što je prirodno. Ali, taj njegov doprinos snazi tima, to nikada nije upitno. On motiviše i vuče sve oko sebe – istakao je Svetislav Pešić za Sportski žurnal i tako indirektno posavetovao Aleksandra Đorđevića da pozove Branka Lazića u nacionalni tim.

Takođe, legendarnom Kariju se svideo i Džoana Bolden, momak iz Australije koji nastupa za FMP Železnik.

Bolden mi se dopao, vidi se da ima kvalitet i da je raznovrstan igrač. Ali, najviše mi se dopao Branko Lazić. On je jedini igrač iz generacije Crvene zvezde sa kojom sam ja radio. Njegov napredak mi nije iznenađenje, s obzirom da odlično znam njegov odnos prema treningu i ekipi – zaključio je Svetislav Pešić.

0
0
11 Komentara
  1. Ti se ništa ne pitaš i bolje ćuti…evo citat za tebe.“NECU DA VIDIM DOLE GLAVA…GORE GLAVA…KAKAV JE TO NAĆIN…ONI DADU KOŠ A VI SKIDATE GAĆE…KAKAV JE TO NAĆIN“…zato se ne mesaj u tuđa posla.

    0
    0
    Odgovori
  2. HAHAHAHA PA DA ON VALJA VEĆ BI TU STALI VELIKANI OD KLUBOVAON SAMO MOŽE U LIMENKAMA DA IGRA ALO ON VEĆ IGRA SKORO 8 GODINA I SVI ODOŠE SAMO ON OSTAJE.

    0
    0
    Odgovori
  3. Markovic rekao da nece igrati u reprezentaciji vise tako da moze umesto njega, a i branko je bolji od kaline obojica su limitirani u napadu s tim da branko bolj trojke suta i bacanja, a i bolji je defanzivac

    0
    0
    Odgovori
  4. Ii cekaj sada trebaju da izvise u reprezentaciji bekovi evropske klase kao Bogdanovic, Kalinic, Stefan Markovic, Milos Teodosic, Nemanja Nedovic pa i Stefan Jovic zbog nekog Branka Lazica. Daj ljudi budite realni. Tim za Eurobasket :Teo(S.Markovic)-Bogdanovic(Nedovic)-Bjelica(Kalinic)-Jokic-Marjanovic(Raduljica).

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo nauci ko na kakvoj pozici igra drugo Lazic je nas najbolji defanzivni igrac a u zadnjim utakmicama se dobro pokazao u ofanzivi trece vi grobari ste mnogo iskompleksirani i vredjaju vas tudji uspesi

      0
      0
      Odgovori
    • Prvo: Jokić se ne snalazi na poziciji 4, dokazano u Denveru na pocetku sezone, drugo: Bjelica igra na poziciji 4, trece: Markovic najavio povlacenje iz reprezentacije, cetvrto: Djordjevic kad je dosao na celo reprezentacije rekao je sistem 7+5 sto znaci 7 niskih igraca na pozicijama 1, 2, 3 i 5 visokih na pozicijama 4 i 5. A ako se vec mesamo u posao selektora Lazic zasluzuje mesto makar na sirem spisku reprezentacije medju 20 ostalih igraca, pa ako zadovolji strucni stab na pripremama zasto da ne ide na eurobasket?!?!

      0
      0
      Odgovori
  5. Vec sam napisao sta mislim o lazicu, isto ono sto i Dz. Gordon, da su tim foliranata, sto je bilo svima jasno kada su njih petorica (5-Jovic, Lazic, Dangubic, Dzenkins i Simon) jedva sacuvali Sasu Pavlovica, inace, SAM 1 na 1 nikakve sanse nije imao protiv Sase, kao ni sa BOGdanom BOGdanovicem, malo im je bilo 3 na 5 da bi dobili KKP, pa su smislili novu ‘formulu’ za konacnu ‘pobedu’ protiv KKP, a to je 5 na 1 i to sve uz pomoc organa u sakacenju KKP na nacin sto su nam SVE pare od ‘sponzorstva’ PERFIDNO I SRACUNATO odlazile na ‘poreska dugovanja’ koja su kkcz-OBRISALI ‘carobnim’ UPPR-om, i na taj nacin nismo imali novca da dovodimo pojacanja, da bi na kraju SVEGA u Nisu igrali sa 6 kosarkasa, doduse ovaj put su se ‘setili’ TROVANJA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter