0
Evropske lige

FOTO: Twitter

ODLUKA KARIJERE: Jovetić otkrio kako je završio u Sevilji i zbog čega (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.17 u 18:45

Jedan pametan potez u pravom trenutku je crnogorskog fudbalera ‘vratio u život’.
Nakon velikih uspona koje je imao od kako je napustio Partizan, Stevan Jovetić je doživeo pad u karijeri, koji je, čini se, davna prošlost.

Crnogorac je trenutno fudbaler Sevilje gde je za veoma kratko vreme osvojio srca navijača golovima, pogotovo Real Madridu.

– Uvek sam gledao španski fudbal i Primeru kada sam bio klinac. Još od tada ga volim i tako će biti zauvek. Kada sam dobio poziv Sevilje poželeo sam da odmah započnem novu avanturu i ispišem novu stranicu u karijeri. Svi koje sam konsultovao rekli su mi da je trener Sampaoli fenomenalan, da je Sevilja top klub i da navijači tamo cene svoje ljude. Sve to vidim sada kada sam tu, kazao je Jovetić za sajt Primere.

Nekadašnji napadač Partizana je u samo par dana dvaput rešavao duele protiv Madriđana, prvo u Kupu Kralja kada je u finišu pogodio za 3:3, a potom i u prvenstvu za pobedu Sevilje od 2:1.

– Nakon što sam spustio slušalicu, otišao sam na internet, da vidim sa kim igraju sledeću utakmicu. Video sam da Sevilja igra tri meča sa Realom u samo 15 dana, pa sam pozvao agenta i rekao mu da mi što pre sredi transfer u Španiju, jer su baš to utakmice o kojima svaki fudbaler sanja, dodao je fudbaler.

(Izvor: YouTube/MATCH DAY SHOW)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter