7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA BURA NA POMOLU: Derbi i u Novom Sadu bez Milorada Mažića, evo ko sudi…

Objavljeno: 06.03.17 u 18:05

Mnogo se prašine diglo oko toga što najbolji srpski sudija Milorad Mažić nije sudio večiti derbi, a neće ni onaj drugi po jačini između Vojvodine i Crvene zvezde.

FS Srbije je oderdio sudije za derbi meč 25. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde. To neće biti Milorad Mažić, ne zbog obaveza prema Ligi šampiona, već mu je dodeljen derbi juga Srbije između Radnika i Radničkog iz Niša.

IGRA SE U NOVOM SADU: Evo gde će biti smeštene Delije…

Vojvodini i Zvezdi pravdu će deliti Danilo Grujić sa pomoćnicima Milanom Minićem i Ivicom Stojanovićem. Utakmica na ‘Karađorđu’ igra se od 18 časova.

VEST SA ‘OSTRVA’: Lester i Siti prate biser Crvene zvezde (FOTO)

Meč Partizana i Metalca sudiće Zoran Šiorki. Ta utakmica je na programu od 15 časova.

0
0
7 Komentara
      • Ne lupa gluposti! Danilo Grujic je zaradio suspenziju na vecitom derbiju u prolece 2015. kada nije signalizirao Mazicu prekrsaj Jovanovica nad Balazicem u sesnaestercu zvezde, za penal Partizanu kada je utakmica zavrsena 0:0 i kada tri puta niste presli centar. Prema tome i jega je Kokeza poslao da izvrsi zadatak kao i Maja Vujovica.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter