3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NASTUP POD UPITNIKOM: Boaći možda preskače Vojvodinu

Objavljeno: 06.03.17 u 10:29

Nakon večitog derbija potreban je mali odmor, a odluka bi trebalo da „padne“ posle sutrašnjeg treninga.

Derbi je završen, a knjiga utisaka u Crvenoj zvezdi je zatvorena. Posle lakšeg treninga u nedelju za igrače koji su igrali protiv Partizana, te provere ostalih protiv Čukaričkog, danas je na red došao slobodan dan.

Trener Miodrag Božović je zakazao sastanak za sutra pre treninga, koji bi trebalo da počne u 18 časova, nakon čega se ekipa seli u klupski hotel, a potom u karantin, pošto u sredu sledi megdan u Novom Sadu.

Za ovaj meč je, kako HotSport saznaje, neizvestan Ričmond Boaći, koji je protiv Partizana igrao rovit. Povreda mišića nije sanirana, pa mu je potreban odmor. 

Kao zamena bi trebalo da „uskoči“ Srđan Vujaklija, koji još  nije debitovao za Crvenu zvezdu.

 

0
0
3 Komentara
    • Koja nas je u par sezona redovno dobijala i na Marakani i na Karadjordju…eto koliko ste vi franjevci glupi i licemerni.Dok ste bili prvaci Toletove i premijerove superlige,imali ste po 6-7 burazerskih klubova ili filijala kako ti volis da kazes,startovali sa po 42 bodova prednosti u odnosu na sve ostale i tada vam bilo lepo,cutali ste o svemu a sada lupas nebuloze.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter