0
Evropske lige

PRIMERA: Sevilja diše za vratom Realu i Barsi (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.17 u 23:51

U 25. kolu španske Primere Sevilja je savladala Atletik Bilbao 1:0 (1:0) i umešala se u trku za šampionsku titulu sa Realom i Barselonom.

Sevilja je igrala onoliko koliko joj je bilo potrebno da savlada neugodne Baskijce. Prvu šansu videli smo u 5. minutu, ali je Jovetić bio neprecizan. Samo nekoliko minuta kasnije Crnogorac je imao novu šansu, ali je sada Irzaoz bio na mestu. U 14. minutu Sevilja je povela. Ečeita je skrivio penal, Jovetić je promašio, a Ibora odbitak smestio u mrežu – 1:0.

Do kraja prvog poluvremena pokušao je još Raul Garsija, ali Bilbao nije mogao do izjednačenja. Baskijci su golu bili najbliži u 61. minutu, šutirao je Garsija, ali je golman Sevilje bio na mestu. Domaćin je do duple prednosti mogao u 65. minutu, ali je Vieto šutirao glavom preko gola. Do kraja utakmice Atletik je napadao, ali bez prave šanse, te je Sevilja slavila sa minimalnih 1:0.


Vicente Iborra Goal HD – Sevilla 1-0 Athletic… by riqezi

To je bilo dovoljno za 55 osvojenih bodova, dva manje od lidera Barselone i boda manje od Real Madrida koji je drugi sa utakmicom manje. Sevilja za vikend ide u goste Alavesu za koji igra Aleksandar Katai.

PRIMEHR

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter