0
Evropske lige

ZLATAN STAJL: Novinare je zanimalo gde će Ibra sa novom medaljom, a napadačev odgovor ih je naterao na smeh (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.17 u 18:11

Zlatan Ibrahimović je kao vino, što je stariji to je bolji i ubojitiji a i ove sezone u Mančester junajtedu briljira kako na terenu tako i van njega.

Legendarni švedski golgeter je u nedelju na Vembliju osvojio svoj novi trofej, odigravši krucijalnu ulogu u pohodu na isti.

U finalu engleskog Liga kupa Mančester je savladao ekipu Sautemptona (3:2) a jedan od najzaslužnijih za pobedu bio je upravo Ibrahimović koji je bio dvostruki strelac na ovom meču, o čega drugi put u 87. minutu čime je definitivno doneo trofej „crvenim đavolima“.

To je Zlatanu bio ukupno 32. trofej u karijeri a engleske novinare zanimalo je gde drži sve te silne trofeje, odnosno gde će sa novom medaljom. Usledio je odgovor u Ibrinom stilu koji je nasmejao sve prisutne.

-Držim ih u muzeju. Imam jednu kuću samo za medalje i tamo će biti na sigurnom.- rekao je Zlatan i naterao na smeh pripadnike sedme sile.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter