4
AdmiralBet ABA Liga

TAMAN SMO SE NAVIKLI: ABA liga razmatra promenu formata takmičenja, ovako bi se sprečilo kalkulisanje

Objavljeno: 28.02.17 u 22:09

Čelni ljudi takmičenja razmatraju veliku promenu o okviru ABA lige.
Ako se obistine ideje onih koji se nešto pitaju u regionalnoj ligi, ovo takmičenje će se ponovo igrati bez plejofa.

Pobednik će se znati nakon što se odigraju svi mečevi regularnog dela, koji će ujedno biti jedini deo sezone, te neće postojati mesta za bilo kakve kalkulacije u finišu.

Jedan od osnovnih razloga za promenu formata jeste zgusnuti raspored koji će nametnuti FIBA u periodu od novembra ove godine do februara 2019.

0
0
4 Komentara
  1. Licno bih adjustirao raspored tako da se medjusobni dueli ekipa iz iste zemlje odigraju u prvih 5-6 kola. I bez plejofa jer kalendar ne dozvoljava to. I nacionalni sampionati da daju po jednu ekipu za fiba takmicenja. To nas Savez kod fiba da obezbedi. Onda bi bilo svima dovoljno“prostrano“!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahaha, zalosno, sve rade samo da Zvezdi bude po volji, dok su bili losi odgovaralo im je da bude play off kad su oteli Igokei Evroligu a sad kad imaju jak tim, sad im ne odgovara play off isto kao i u fudbalu dok je Partizan dominirao smislili su podelu bodova da bi imali neke sanse na kraju a kad se malo promenila situacija sad im ne odgovara podela bodova i odmah menjaj

    0
    0
    Odgovori
  3. pametno!!
    imas 26 kola vremena da se dokazes. dovoljno. a ne da pokusavas da spases sezonu u dve tri utakmice. kao sto su pre par godina zeznuli igokeu..jedna utakmica im unistila rad jedne cele sezone

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter