34
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Partizan ipak bez Evertona na derbi?

Objavljeno: 27.02.17 u 11:32

Vezni igrač Partizana će se u četvrtak naći na tapetu Disciplinske komisije FS Srbije, a moguće je da će preskočiti 153. večiti derbi.

Preskočio je Everton Luiz meč sa Borcem iz Čačka zbog osam žutih kartona, a postoji realna opasnost da ne igra 153. derbi na stadionu „Rajko Mitic“. Kako saznaje HotSport u četvratk je sastanak Disciplinske komisije FS Srbije i jedina tačka dnevnog reda je izricanje kazni za incidente na Banjici.

ODLIČNE VESTI ZA GROBARE: Briga manje pred 153. večiti derbi (VIDEO)

– Postoji niz predloga, a za ovaka dešavanja ne sme da se gleda kroz prste i poštovaće se propisi – kaze za HOTSPORT član komisije.

UTANAČENO: Određen termin za ‘večiti derbi’, karte u prodaji od utorka (FOTO)

Radu preti meč bez publike plus novčana kazna, a kapitenu ‘građevinara’ Marašu i vezisti ‘parnog valjka’ Evertonu pored plaćanja kazne može da usledi suspenzija od jednog ili dva meča. Prekršaji koji ih terete podležu sankcijama, ali treba sačekati da se završi čitav postupak dva dana pre narednog kola fudbalskog šampionata Srbije. Ukoliko Everton ne bude mogao na teren će verovatno Kosović. Dok se jednom ne smrkne, drugom ne svane…

0
0
34 Komentara
  1. a koji je to ganferu musavi klub ugasen , mislis na crvenu zvezdu koja to vise nije nego je zveda beograd jel ste toliko ojadili klub da ste morali grb da zalozite kod beka za neku kintu i onda na scenu stupa coki u cuvenoj fuziji sa zeleznikom itd i td , dali je to taj klub o kome govoris

    0
    0
    Odgovori
  2. Raso, ne budi zlopamtilo! Da li zaista ne mozes da shvatis i razlucis jedno vreme zla i svekolikog jada i danasnje vreme kad i FIFA i UEFA ulazu velike napore da zaustave jednu vrlo ruznu infekciju rasizma u sportu? Ali, razumem tvoju poentu, bilo bi lepo da Everton ne igra,a?! Da ti kazem nesto, imamo mi momke da ga uspesno zamene, ,drugo je pitanje u svemu tome. Ako zaista mislite da momka koji je tako ogavno izvredjan i nateran na plac, kaznite samo sto je sasvim prirodno odreagovao na uvrede, onda ucinite to. Da, ucinite to,taman nam treba motiv vise da vas razbijemo! Znate kako mi na vas sad gledamo u pogledu vase snage i „opste konfiguracije“? Kao na jedan africki klub koji cemo lakse nego i sto ocekujemo razbiti sa najmanje 2 do tri gola razlike! Sta god da nam pripremite ,osim salmonele, budite uvereni da su vam sanse NIKAKVE! Upamti sto ti ja kazem!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Upamti sad ti sine,sto cu ti napisati.Neka igra,nemam nista protiv,to je ionako bolje za Zvezdu jer je momak totalno ne kreativan i nema veze sa loptom u nogama.Prosle sezone,pre prvog derbija,takodje ste se ovako ponasali i lupetali gluposti,kako imate najbolji tim u zadnjih 10 ili 20 godina i dobili ste po usima sa dva razlike bez ikakvih problema.Bice identicna razlika a mozda i rezultat jer je za minimum toliko Zvezda kvalitetnija i bolja u ovom trneutku i u to nema potrebe da sumnjas.Upamti dobro ove reci jer nemate ni teoretske sanse,osim ako sudiju ne obucete u vasem dresu.pa vas donekle spasi.

      0
      0
      Odgovori
  3. Mator sam pa se i dalje sećam derbija iz negde tamo ’98. One koji su zaboravili da podsetim a mlađima da ispričam kako su Grobari Adilsonu tada igraču Crvene Zvezde pevali od reči do reči: „Adilsone crnčugo, majmune sa grane, evo idu Grobari, nose ti banane“. No dobro, oni uvek tvrde da su avangarda, pa je tako i rasizam na našim fudbalskim stadionima počeo baš od njih.

    0
    0
    Odgovori
  4. Nemojte da ga kaznite jer bolje da igra on protiv Zvezd nego Kosovic.Everton nema ppojma,samo trci ko muva bez glave,provocira i bije ko sumanut a o sto se tice fudbala,tu je jako tanak i Kosovic je za njega igracina.Kako god bilo,moze partizan da igra i sa 12 igraca,i sudijama uz sebe,kao u vecini slucajeva,nema sta da trazi u subotu na Marakani.Zvezda je dosta kvalitetnija i dobice ih sa 2-3 razlike,bez po muke.

    0
    0
    Odgovori
    • najbolji zadnji vezni u ligi, nije obican trkac kao sto si ga opisao, ali slazem se da mu je to glavna karakteristika ………… bezobrazan je i grub ali bas takve igrace i volim na poziciji zadnjeg veznog ……….. nije kao naprimer jevtovic koji samo trckara ispred igraca beskorisno, bezciljno, i otme 1-2 lopte za celu utakmicu, nezna da prenese loptu preko pola, leva noga nepostojeca (ili ima 2 leve) ……….. i slazem se da bi kosovic trebao da igra, ali ne mesto evandra nego mesto jevtovica, e to bi bila dobitna kombinacija po meni

      0
      0
      Odgovori
      • Najbolji zadnji vezni u ligi je bez ikakve dileme,Donald i to daleko najbolji.Everton mu nije ni do kolena ni po znanju ni po lakoci oduzimanja lopte i citanja protivnika,kao ni po igri glavom.Jedino sto mnogo vise bije od Donalda,znaci po grubosti je ispred njega.

        0
        0
        Odgovori
  5. Sad odma teorija zavjere…
    Radovi navijaci to namjerno uradili da bi im on pokazao srednji prst pa da dobije suspenziju i da ne igra protiv Zvezde.
    Terzic,covic ili ko vec namjestio.
    Pa dal ste vi normalni ljudi?!
    Hahahahaha

    0
    0
    Odgovori
  6. Kad je Deni Rouz protiv mlade reprezentacije u Kruševcu isto radio, bila je hajka na njega, a opravdali su se pošteni srbski navijači koji su bili isprovocirani, sad kad je Everton u pitanju, sve je obrnuto jer se gledaju samo usko klubski interesi. Živimo u zemlji gde ne postoje jake institucije, iznad disciplinske komisije ne bi trebao i ne bi smeo da bude niko, ali na žalost, kad su na vlasti u državi bili navijači Partizana, Delije su pljuvale FSS, sad kad su na vlasti navijači Zvezde, Grobarima smeta FSS, kad se za koju godinu opet podele karte sve će se obrnuti i tako u nedogled dok svi ne pocrkamo ili emigriramo u Norvešku.

    0
    0
    Odgovori
  7. sta tu ima sporno … pa jel igramo premijerovu ligu … JSL !? ko je imao: srec, znanje, htabrost, zdravlje i prave godine (nasa potentna-zdrava mladost ce negde u svetu da daje sve od sebe i uziva ) taj odavno gleda neku englesku, nemacku, spansku, italijansku, … kinesku … ligu. u ovoj i ovakvoj sportskoj Srbijo ostase bolesni, oni bez posla koji moraju ili zive na teret penzionera sa penzionerima i navijacima sa severa …i naravno clanovi SNS i njihove koalicije od stranaka … ONI jedini posao imaju ). ovo je zemlja prosperiteta i velike buducnosti … za nas koji ostadosmo da gledamo premijer-JSL. licno bih voleo da EVERTOM bude kaznje i pokazemo svetu ko je ZRTVA-RASIZMA a ko je patriota ove zemlje … sta se u Srbiji sve pod navijacem zove i smatra … a onda da nas svet FIFA i UEFA TAKOOOO KAZNE … da za sva vremena ove fudbalske radnike po: klubovima, savezima, FSS i fudbalske politicara sa PROFITERIMA u sportu … kazemo IM ZBOGOM … mozda ce se neko od onih sto u svet odose da rade i u sportu uzivaju … vrati u SRBIJU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter