17
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KK PARTIZAN: Salmonela pokosila crno-bele!

Objavljeno: 27.02.17 u 12:07

Košarkaški klub Partizan suočava se sa ogromnim problemima, jer je više od pola ekipe uključujući trenera Aleksandra Džikića van stroja.

Od finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća crno-beli muku muče sa temperaturom i stomačnim tegobama. Danas je KK Partizan saopštenjem upoznao javnost i navijače šta se stvarno događa, to jest da nije reč o virusu već o salmoneli.

– Dragi navijači Partizana, poštovani građani,

KK Partizan NIS obaveštava javnost da su stigli zvanični rezultati analize uzroka teškog oboljenja stručnog štaba, igrača i osoblja našeg kluba tokom finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća. Posle analize, konstatovano je da su članovi našeg tima oboleli od salmonele, izuzetno teškog crevnog oboljenja koje je posledica trovanja hranom.

Usled trovanja, KK Partizan NIS je pretrpeo i još uvek trpi ogromnu štetu, jer je u značajnim utakmicama nastupao bez pomoži važnih igrača i prvog trenera, a izgledno je da će u oslabljenom sastavu nastupati još izvesno vreme.

Takođe, na ličnoj osnovi, ogromnu štetu su pretrpeli i svi pojedinci koji su bili otrovani: treneri Aleksandar Džikić i Nenad Čanak, košarkaši Vilijam Hečer, Vanja Marinković, Slobodan Jovanović, Nikola Tanasković, Miloš Koprivica, Mihajlo Andrić i Uroš Luković, kao i sportski direktor Dragan Todorić.

Košarkaši koji su bili hospitalizovani, pušteni su iz bolnice na oporavak i kućno lečenje koje će potrajati u zavisnosti od individualnih reakcija na terapiju svakog od pojedinaca.

U narednom periodu će se utvrđivati kako je do trovanja hranom došlo. Ovim putem, KK Partizan NIS se javno uzdržava od davanja bilo kakvih paušalnih procena na temu uzroka trovanja igrača i članova stručnog štaba crno-belih, sve dok se nedvosmisleno ne utvrde sve činjenice vezane za ovaj slučaj.

Takođe, beskrajno se ovim putem zahvaljujemo navijačima koji su u veoma teškoj situaciji pružili fantastičnu podršku svom klubu, još jednom pokazujući da su najbolji na svetu – stoji u saopštenju KK Partizan.

0
0

17 Komentara

  1. Znaci Partizan ne hrani dva najbolja igraca Novicu i Bircevica?Au ostacemo bez reprezentativca.Tuga sa ovim grobarima stvarno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vi ste našli da ugrozavate petogodisnji program cz idea.

    E ne moze ima da igrate opet vas troje protiv nas 25

    Vekovima iste uloge

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko de ja secam Zvezda je igrala sa 4 protiv placizana…Nije vam nista preostalo nego da zamenjujete teze i lazete, glodari mali…

      0
      0
      Odgovori
    • Kad te navijac franjotizma provocira za hrvatsku hahahaha Bobek, Franjo,Bobetko i svi NDH reprezentativci se prevrcu u grobu hahahaha

      0
      0
      Odgovori
  3. Pazi sad, inkubacija traje 7 dana, tako da i da hoce da nameste naprednjaci iz KK partizan, nema sanse da se desilo u Nisu: jedino su mogli da se otruju u Solunu, njigov bratski klib im se bas usr… u zivote hahahahahaha. Stop lazima iz lazne institucije

    0
    0
    Odgovori
    • Ti znaš šta je ikubacija ti znaš koi je franjevski klub pa samo smo tebe čekali ti revidiraš istoriju some jedan. Rasizam trovanje ma SLUČAJNOST ma dešava se !?

      0
      0
      Odgovori
      • Damire,Samire ja znam koji je, al nikako ne znam „koi je“ ako vec ne znate vi jugosi vas maternji hrvatski jezik, barem nauci srpski jezik…

        0
        0
        Odgovori
  4. Pod 1- Hitan sastanak drzavnog vrha Srbije sa samo jednom temom, da se stane na put probudjenom neonacizmu i fasizmu, trovanju i rasizmu prema SD Partizan, njegovim igracima i navijacima !!!
    Pod 2- Da se ODMAH pronadju odgovorni za POKUSAJ UBISTVA-TROVANJEM „SAMO“ kosarkasa KK Partizan na zavrsnom turniri KRK u Nisu !!!
    Pod 3- Ponistiti finalnu kosarkasku utakmicu KRK i odrediti termin za novu u kompletnim sastavima, samo u slucaju da niko iz KKcz nema nikakve veze sa trovanjem igraca KKP, a ako se utvrdi da IMA, pehar dodeliti KKP, UBICE u pokusaju osuditi na dozivotnu robiju, a KK VESTACKU TVOREVINU UGASITI ZA SVA VREMENA I POD BILO KOJIM I CIJIM IMENIMA, DA JE VISE NIKADA NE MOGU „OZIVETI“!!!
    Pod 4- STOP TROVANJU KOSARKASA KKP !!!
    Pod 5- STOP RASIZMU PREMA FUDBALERIMA PARTIZANA !!!
    Pod 6- STOP FASIZMU PREMA SD PARTIZAN !!!
    …………………………………………………………………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori
    • Pod 7 ili jos bolje pod 1 STOP tvom bezanju iz Laze Lazarevic.Apel svim doktorima,da te vise ne pustaju na viked i svako bezanje iz ustanove da sankcionisu vezivanjem a pod obavezno da ti zabrane tastaturu jer ne znas gde bijes kolko si bolestan sa svojim nebuloznim komentarima a ovima iz hotsporta da te banuju i vise ne objavljuju ovako moronske i idiotske komentare.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter