4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DELIJE GA NESTRPLJIVO ISČEKUJU: Evo šta kaže Nemanja Dangubić o datumu povratka na parket

Objavljeno: 24.02.17 u 15:16

Bek Crvene zvezde se zbog povrede nalazi se van tima već mesed dana i navijači kao i sam igrač nestrpljivo iščekuju vreme povratka na parket.

Uprkos prvobitnim prognozama koje su govorile da će popularni Danga brzo na parket, njega tamo još uvek nema od 19. januara i utakmicom sa Makabijem u Tel Avivu.

Od tada Dangubić mečeve uglavnom posmatra uz teren, i strpljivo čeka pravi momenat za povratak. Rukovodstvo kluba ali i sam igrač, svesni su da ne smeju da se poigravaju sa ovom povredom i požuruju povratak na teren.

-Povreda je nezgodna i moram da budem strpljiv i da slušam doktore. U pitanju je parcijalna ruptura. Deo tetive je pukao, primio sam određenu terapiju kako bi to što pre zaraslo i stvarno ne smem da žurim, da ne bi pukla cela tetiva i da se povreda ne bi pogoršala.-rekao je Dangubić za „Mondo“.

Na konferenciji za medije trener Radonjić je rekao da će biti zadovoljan ako Dangubić počne sa trčanjem na treniznima do kraja naredne nedelje, tačnije do četvrtka.

-Nadam se da će se to dogoditi uskoro, a ako sve bude u redu onda ću povećavati intenzitet treninga i krenuti da igram ‘pet na pet.- rekao je zvezdin ekspolozivni bek.

0
0

4 Komentara

  1. Kakva si ti budala moj brate… Sjedi, piši, tuguj i umri od zavisti… Kako vas boli košarka…. E moj mali franjevcu… Danguba, čekamo te ubrzo bratko naš.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koji je tebe toksin zakacio?Moj defektasu….daj malo prebaci na film 18+ Pusti CZ.,a i malog partizana posveti sebi malo paznje izgorio si.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..mozda oni njega „s’nestrpljenjem iscekuju’, ALI, njemu se ne zuri, polako, sigurno i uredno iscekuje-PLATU od juce formiranog kk-„Vestacka tvorevina“, svejedno mu je, posto je SVE shvatio kao NOVAC, a odlicno znamo ZA KOGA NAVIJAAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter