0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Rezervisti Juvea ‘ukrotili zmajeve’, ‘lisice’ poražene u Sevilji, ali dvomeč nije gotov (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.17 u 22:46

U poslednja dva prva meča osmine finala Lige šampiona pobede su izvojevale ekipe Juventusa i Sevilje, ali nisu oba tima blizu plasmana u četvrtfinale.

Juventus je kao gost savldao Porto 2:0 (0:0), a kapitalnu prednost pred revanš u Torinu doneli su mu rezervisti. Posao ‘staroj dami’ olakšan je u 25, to jest 27 minutu kada je Teles dobio dva žuta kartona to jest crveni. Ipak, Juventus je otpor Porta srušio tek kada su u igru ušli Pjaca i Alves. Prvo je Hrvat na teren kročio u 67. minutu i posle svega pet minuta preciznim udarcem savladao Kasiljasa – 0:1. Samo 60 sekundi kasnije na teren je ušao Dani Alves, a 60 sekundi kasnije postigao gol za konačnih 0:2 i veliki korak ka četvrtfinalu Lige šampiona.


FC Porto vs Juventus 0-2 (UCL 2016-2017) All… by Live1Goals

Uzbudljivije je bilo na ‘Sančez Pishuanu’ gde je Sevilja dočekala Lester i slavila sa 2:1. Domaćin je već u 14. minutu imao penal, ali je Korea bio neprecizan. Ipak, 11 minuta kasnije Eskudero je asistirao do Sarabije, a ovaj pogodio za 1:0. Fenomenalni Jovetić je u 62. minutu sjajno prodro u kazneni Lestera, onda je dodao loptu do Koree, a ovaj pogodio za 2:0. Nadu šampionu Engleske da može do četvrtfinala doneo je Vardi golom u 73. minutu.


All Goals & highlights HD – Sevilla 2-1… by footballderby

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter