1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLUKA NIKOLIĆA: Partizan napada Rad bez zimskih pojačanja, evo i sastava!

Objavljeno: 19.02.17 u 12:52

U startnoj postavi igrači iz prvog dela sezone, a na klupi Tavamba i El Monir.

Nema potrebe da se menja pobednička kombinacija, a tim pravilom se vidio trener Marko Nikolić. Kako saznaje HotSport, trener crno-belih je odlučio da na prolećnu premijeru, na Banjici protiv Rada izvede sastav bez zimskih pojačanja. Tako će Tavemba i El Monir biti na klupi za rezervne igrače, kao i Kosović, Ćirković, Mihajlović

Koncepcija ostaje ista sa dva zadnja vezna, dva krila i jednim klasičnim napadačem, pa Partizan treba da nastupi u sastavu:

Kljajić, Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić, Everton, Jevtović, Janković, Stevanović, Leonardo, Djurdjević.

NE MOŽE BEZ PROBLEMA: Odložena utamica u Gornjem Milanovcu!

0
0
1 Komentara
  1. Dokaz kako Ilijev pogađa sa pojačanjima.Tvamba je obišan šifonjer,koji nema mesta ni na klupi a ni El Monir nema šta da traži na mestu beka,koje inače pokriva trkač Miletić,koji takođe nema baš puno fudbalskog znanja.Ako tome dodamo da su štoperi obični panjevi,Vulićević nakon povrede slabo upotrebljiv,Everton i Stevanović takođe samo trkači,Jevtović zna malo više od njih ali je zato trkački slabiji,ostaje jedino da su Leonardo i Janković nešto bolji tehnički od ostalih a Đurđević je bio efikasan,malo uz sreću,malo uz talenat ali teško da će to ponoviti u prolećnom delu.Od svih dovedenih igrača,Ilijev je samo pogodio sa Leonardom,ostalo prosek ili ispodprosečni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter