0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Zvezda dočekuje Pazar, ‘zakuvaće’ se u Kupu Koraća, a tu je i mnoštvo evropskih liga

Objavljeno: 18.02.17 u 08:45

Kao što smo navikli svake subote, i ove će televizijski sportski program biti itekako bogat.

Svakako najviše pažnje privući će ulazak u samu završnicu Kupa Radivoja Koraća i današnji polufinalni dueli na kanalima ArenaSport. Ali, ništa manje neće zaostajati ni prvo kolo prolećnog dela sezone fudbalskog prvenstva i meč između Crvene zvezde i Novog Pazara.

On se igra od 15 časova i biće prenošen na prvom programu ove televizije. Odmah po završetku tog duela, uživanje za navijače Crvene zvezde se neće završiti pošto će od 17 časova na istom kanalu gledati crveno-bele košarkaše u polufinalnom duelu nacionalnog Kupa protiv prijateljskog FMP-a iz Železnika.

Drugi polufinalni duel u borbi za ‘Žućkovu levicu’ igra se od 21 sat, a rivali u niškom ‘Čairu’ biće prošlogodišnji finalisti, ekipe Partizana i Mega Leksa.

Pored ovih ‘domaćih utakmica’, na programu će biti i nekoliko susreta u okviru evropskih fudbalskih liga, ali i engleskog FA kupa. Evo kompletnog sportskog TV programa za današnji dan:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter