1
Domaći fudbal

SLS: Božović izveo tim koji je HotSport najavio, Novi Pazar spreman za ‘bunker’ (SASTAVI)

Objavljeno: 18.02.17 u 14:24

Nešto više od pola sata ostalo je do prvog prolećnog meča Crvene zvezde u nastavku sezone, a poznato je u kakvom će sastavu crveno-beli izaći na teren.

Šta je HotSport najavio, to se i dogodilo. Crvena zvezda će protiv Novog Pazara igrati u formaciji 4-5-1, sa dva ofanzivna krila. Posle šest meseci u vezni red se vraća Damjan Le Talek, dok će u prvom timu debitovati Abraham Frimpong i Ričmon Boaće. Kada je reč o Novom Pazaru, trener Nebojša Vučićević se odlučio za defanzivnu postavu. Odbranom će komandovati bivši fudbaler Partizana Srđan Knežević, a u napadu će biti iskusni Slavko Marić.

KOMBINACIJA MIODRAGA BOŽOVIĆA: Zvezda od starta jakim napadom ‘lomi’ Novi Pazar

Najveće iznenađenje je na klupi Crvene zvezde gde više mesta nema za Slavoljuba Srnića. Očigledno da je brzonogo desno krilo izgubilo mesto u timu i da je višak u glavi trenera Miodraga Grofa Božovoića.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]CRVENA ZVEZDA: Manojlović – Petković, Frimpong, Luković, Anđelković – Le Talek, Donald, Kanga, Plavšić, Ruiz – Boaće.
NOVI PAZAR: Živković – Vasilić, Tasić, Knežević, Sinđić – Ignjatović, Marković, Vusljanin, Krstić, Plavšić – Marić.[/stextbox]

0
0

1 Komentara

  1. Opet Ruiz u timu,dokle vise?Bozovic se ponasa kao da mu je ujak jer decko ima zagarantovano mesto u timu,iako su drugi mnogo kvalitetniji od njega a Srnic i Vujaklija nisu ni na klupi,dok drvo Pavkov sedi na klupi.prvih 20 min.utakmice su dokazali da Ruiz nema sta da trazi u timu.Decko nema kretanje,smeta gde god da se nadje.Treba da pokriva levu stranu a on se gura kod Plavsica na desnoj,ide gde hoce i sto je najgore,izvodi sve kornere a ne moze da prebaci prvu stativu,svaki korner u visini stomaka ili kolena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter