22
Košarka

PREKID U NIŠU: Novica Veličković molio Grobare da puste da se utakmica nastavi (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.17 u 20:43

Partizan je protiv Dunava otišao na velikih ‘plus 15’ – 50:35, ali su Grobari bacili senku na utakmicu u Nišu.

Naime, Grobari su sredinom treće četvrtine počeli sa pogrdnim skandiranjem porodici Čović posle čega je sudija Mrdak prekinuo utakmicu. Ona je nastavljena tek posle obraćanja kapitena crno-belih Novice Veličkovića koji je zamolio Grobare da prekinu kako policija ne bi ispraznila dvoranu. Grobari su se na kratko primirili, a potom ponovo počeli sa uvredama na račun porodice predsednika Crvene zvezde i meč je prekinut. Sada je nastavljen, a prednost Partizana je sve veća…

Izvor iz Niša: HotSport i Aleksandar Ilić/Jovana Jovanović)

0
0
22 Komentara
  1. ..i pored svih pokusaja i medijskih manipulacija, ekonomski ‘ubica’ moje zemlje i zovLa s’imunitetom NIJE USPEO DA SLOMI SVETI CRNO-BELI DUH PARTIZANA, naprotiv, njihovo moralno posrnuce od totalnog gasenja KK crvenog zla Ex Yu i ponovno ‘ozivljavanje’ crvenog frankenstajna od novca ‘stecenog’ na „mala vrata“ i (iz)rentiranjem crvenihhuliganasaserveranarikaca za ‘njegov ‘pojas spasa’, ALI pravljenjem ‘zivog stita’ za gazdu im tj. osnivaca kk mutanta NECE BITI NISTA, nit’ za njega, nit za kk frankenstajn, kao ni za „NJIHHH“.. .!. XXAAXXAA .!. PARTIZAN IZNAD SVIH !!!…………………………………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter