1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OVAKO SE ‘KALIO’ JOKIĆ: Zbog čega je Novica Veličković želeo da ‘bije’ NBA zvezdu u usponu? (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.17 u 10:38

Nikola Jokić je ove sezone eksplodirao, i iz meča u meč pokazuje da ima potencijala da izraste u jednog od najboljih centara NBA lige.

Jedan od najzaslužnijih za to je svakako i Dejan Milojević, trener Mega Leksa, koji je tokom gostovanja u emsiji „SOS Koš“ na SOS kanalu ispričao jednu zanimljivu anegdotu sa Jokićem i tadašnjim igračem Mege, a aktuelnim košarkašem Partizana, Novicom Veličkovićem:

– Sad će se Novica naljutiti, ali meni je zbog ovoga bilo puno srce. Pokazao sam Jokiću neku basketašku fintu, gde na niskom postu igraču probaciš loptu kroz noge, i on mi rekao da je to super. Malo smo vežbali to na treningu, a onda je sutradan došao Veličković da igra „1-na-1“ sa Jokićem. Naravno, Jokić mu je probacio kroz noge, pa je Novica jurio da ga bije, ispričao je Milojević kroz smeh.

Snimak možete videti ovde:

 
A podsećamo, Jokić je obeležio prethodno veče u NBA ligi neverovantom partijom, ostvarivši tripl-dabl protiv Golden Stejta.

0
0
1 Komentara
  1. Zasto niste objavili komentar o Tegeltiji,koji uopste nije uvredljiv,bez nepristojnih reci,vec odise samo cinjenicama?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter