0
Evropske lige

SERIJA A: Čudesni Donaruma uz pomoć Susa sačuvao bledi Milan na ‘Olimpiku’ (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.17 u 22:53

Fudbaleri Lacija su na ovom meču pokazali više želje za pobedom, mnogo češće pretili golu rivala ali su u finišu ipak prosuli pobedu. Mladi golman Milana nestvarnim intervencijama „otkinuo“ bod domaćinu.

Prvo poluvreme donelo je totalnu dominaciju „nebesko plavih“, koji su u ovom periodu uputili čak 16 udaraca na gol rivala, od toga osam u okvir.

Međutim na golu „rosonera“ briljirao je mladi Donaruma, koji je čudesnim intervencijama čuvao mrežu svog tima, sve do poslednjih trenutaka poluvremena.

Igrao se 45. minut kada je upravo golman Milana oborio Imobilea u kaznenom prostoru, nakon čega je sudija bez oklevanja pokazao na belu tačku, a siguran realizator je bio Lukas Bilja za vođstvo Lacijala.

Izvor:Youtube/CS SINTESI

Drugi deo utakmice doneo je nešto sporiji tempo Rimljana, koji su se više usredsredili na očuvanje vođstva i delovalo je da imaju stvari pod kontrolom sve do samog finiša.

Destak minuta pre kraja šansu da zapečati pobedu imao je Imobile, ali se ponovo istakao golman Milana koji je ostavio svoj tim u životu.

Kazna za ovaj promašaj stigla je u 85. minutu, kada je španac Suso maestralnom solo akcijom nanizao nekoliko fudbalera Lacija i preciznim udarcem postavio konačnih 1:1.

Tako su „rosoneri“ praktično bez igre uspeli da isčupaju bod, kojem su se najviše ipak obradovali Inter i Atalanta, koji sada imaju bod više od Rimljana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter