0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ PRED KARPOŠ: Bez Dangubića, bez Bjelice…

Objavljeno: 13.02.17 u 19:07

Crvena zvezda je, možemo slobodno reći, hit ovogodišnjeg izdanja Evrolige, ali je raspored koji igrače tera na nadljudske napore počeo da uzima danak.

Crveno-beli će u utorak od 18 časova u Skoplju igrati protiv Karpoš Sokolija, a na tom meču neće nastupiti Nemanja Dangubić i Milko Bjelica.

Dangubić je već neko vreme van stroja zbog povrede zarađene u pobedi nad Makabijem u Tel Avivu, dok u Makedoniju neće putovati ni Milko Bjelica zbog problema sa leđima.

– Dangubić ne putuje u Skoplje, videćemo da li će moći da nam pomogne na kupu. To je vrlo neizvesno. Osim njega, neće igrati ni Milko Bjelica, koji ima problema sa leđima, rekao je Dejan Radonjić u najavi utakmice, a prenose beogradski mediji.

Zvezda je obezbedila protiv Cibone prvo mesto, ali Radonjić ističe da nema opuštanja, jer je ABA liga prioritet:

– Posle utakmice sa Cibonom, ostali smo fokusirani na naše prioritetno takmičenje, ali sa još većom problematikom oko povreda. Trudimo se da u ovim okolnostima uradimo što više, kako bismo izvukli maksimum iz tima. Karpoš je uspeo da dođe do dobre pozicije u borbi za opstanak i u želji da izbegne poslednje mesto. Ali, mnogo je razloga da isključivo razmišljamo o situaciji u našem timu, zaključio je Zvezdin strateg.

Crveno-bele nakom neča sa Karpošem ovog vikenda očekuje završni turnir kupa u Nišu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter