22
AdmiralBet ABA Liga

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Ako Partizan još koji put pobedi Zvezdu onda ću moći da podnesem ovaj tim (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.17 u 13:25

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana Duško Vujošević bio je gost Sportnetvorka i govorio je o Partizanu, srpskoj košarci, derbiju, Zvezdi i Francuskoj.

Duško Vujošević je istakao da je Zvezda politički klub koji se uz pomoć države podigao i napravio sistem. Ipak, veruje da ‘voz sreće’ neće ići po voznom redu.

– Ovaj tim Partizana može da napravi neki rezultat, ali nema perspektivu. Naravno, učinili su mi radost pobedom u derbiju i spreman sam da podnesem ovaj tim još više ukoliko dođe do još neke takve pobede. Mogu Partizan ili Zvezda da imaju ne znam kakve uspehe u Evroligi, ali onaj ko je glavni u Beogradu, jer košarka u Srbiji više ne postoji, određuje se tom utakmicom. Posle dugo godina Partizan je odustao od koncepta razvoja mladih igrača, ali moraju da nađu način da makar neki od nebrušenih dijamanata dođe tamo. Zvezda ima dosta takvih igrača, neki nisu još ni dobili priliku. Odigrali su sedam, osam utakmica sa velikim zanosom u odbrani, koja ne može da se aktivira svesnom voljom, nisu se štedeli i čini mi se da su ušli u fizički problem. Jako su vezani za Jovića, uz Jovića je vezan pre svega Kuzmić. Igraju dobro, imaju dobru infrastrukturu, u ali čini se da i oni pokazuju nervozu koju do kraja ne razumem. Možda je razlog fajnal-for sledeće godine, ali to je prilika i za Partizan. Što dane ne? Šanse nisu velike, ali vozovi sreće ne prolaze po voznom redu – istakao je Duško Vujošević.

Ceo intervju sa Duškom Vujoševićem možete pogledati na videu Sportnetvorka

(Izvor: YouTube/Sportnetwork)

0
0
22 Komentara
  1. Vas čovek jednostavno. Mora da razume. Nije bilo lako podneti 13 godišnju dominaciju. Kad vam neko nabije komplekse. Kao što je vama DULE.Onda svako mora da shvati. Vašu veliku patološku mržnju .

    0
    0
    Odgovori
  2. За ГДК сви возови су већ давно прошли. Сад може још само да лаје за њима.
    Да ли је интервју дат на енглеском језику?

    0
    0
    Odgovori
  3. Klasika: „kme kme“… Pita ga covek jedno, on prica nesto trece. Zapita li se ovaj lesinar koliko je samo para Partizan pobacao za njegove kazne i sranja koja je pracio? Uh kako ne mogu ocima da ga vidim, a dok sam bio zaslepljeni klinac kleo sam se u njega, hvala Bogu godinama covek postahe zreliji pa mu se neke stvari same pokazu, progleda;)

    0
    0
    Odgovori
  4. Svi komentari od jedne iste spodobe . Mržnja , kompleksi , bolna istina , život bez perspektive !!!!! Sve te tvoje „genjalne“ pretpostavke , padaju u vodu , već u Nišu . A ako dođete kojim slučajem u ABA ligi (u plej ofu ) , nastupa trpanje javne klonje !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. „Voz srece“ uskoro ostaje bez masinovodje koji ponovo presvlaci dres ili kupuje kartu bez voznog reda u jednom tj. NEPOVRATNOM PRAVCU, treceg nema i to je ujedno i odgovor na pitanje ODAKLE TOLIKA NERVOZA U NJIHOVIM ‘REDOVIMA’ .!. XXAAXXAA .!. A ti Dule „PRIHVATI“ teta snuVe, AL’ NA VOLEJJJJJ .!. XXAAXXAA .!. Onako fudbalskiii lomaaaa i pusti je nek’ „PATI“ .!. XXAAXXAA .!. ………………………………………………………………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori
  6. to sto je partizan pobedio zvezdu ne cudi jer se igra posteno od kada si ti otisao i oni sto su te gurali sa ledja hvala bogu meni sa jedne strane zao zbog rekorda koji je zvezda mogla da ostvari a sa druge mi nije zao jer mora nekad i da se izgubi i nije mi toliko zao jer ce zvezda da odigra na kraju kako treba i osvoji aba ligu to je vaznije i od rekorda i pobede nad partizanom moze on nas i sa 50 razlike da nas dobije bitno je da na kraju mi budemo prvi….

    0
    0
    Odgovori
  7. dule, sve konce u srpskoj, regionalnoj a dosta i evropskoj kosarci uz pomoc i autoriteta – uticaj vlasti je pod kontrolom covica. to stanje … se jedino moze promenit-uzdramati dule, TVOJIM POMINJANJEM IMENA, POJAVLJIVANJEM U MEDIJIMA … ILI … POVRATKOM NA BILO KOJI NACIN … U SRPSKU KOSARKU. ON I ONI ZA TO … RESENJE NEMAJU …

    0
    0
    Odgovori
      • Ma da Kapicic,Sakota,Zmagoslav,Djilas,Covic su sam vrh kosarkaske inteligencije. Poneki ubica premijera,poneki polu terenri i poneki propali politicar , svi se dobro obezbedili bez ikakvog znanja u svojoj struci, sve je to narod uredno platio. Bruka FMP , zvdeda NE jer i ne postoji

        0
        0
        Odgovori
  8. „Voz srece“ uskoro ostaje bez masinovodje koji ponovo presvlaci dres ili kupuje kartu bez voznog reda u jednom tj. NEPOVRATNOM PRAVCU, treceg nema i to je ujedno i odgovor na pitanje ODAKLE TOLIKA NERVOZA U NJIHOVIM ‘REDOVIMA’ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  9. „Voz srece“ uskoro ostaje bez masinovodje koji ponovo presvlaci dres ili kupuje kartu bez voznog reda u jednom tj. NEPOVRATNOM PRAVCU, treceg nema i to je ujedno i odgovor na pitanje ODAKLE TOLIKA NERVOZA U NJIHOVIM ‘REDOVIMA’ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter