8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUČELIĆ UDARIO NA UDOVIČIĆA: Eh da imamo sposobnog ministra za sport…

Objavljeno: 07.02.17 u 21:09

Prvi čovek FK Partizan Milorad Vučelić udario je danas na prvog čoveka srpskog sporta proslavljenog vaterpolistu Vanju Udovičića.

On je ministra za sport prozvao zbog očajnog stanja u ostalim sportovim pre svega trofejne vaterpolo, odbojku i rukomet.

– Snalaze se jedva, nekako preživljavaju, vaterpolo je najkritičniji. Nedavno smo im dali 300.000 dinara da bi putovali u Barselonu. O tome je sve rekao Andrija Prlainović. Ne može bez države, lokalnih zajednica. A to se radi tako što se komunalnom prebaci 10 odsto više, pa se da za klub. Da država ima sposobnog ministra za sport on bi morao da pomogne rukomet, vaterpolo, odbojku te sportove u kojima nešto predstavljamo – istakao je Vučelić za Novosti.

Milorad Vučelić je na kraju postavio pitanje javnosti i pohvalio premijera Aleksandra Vučića.

– Šta je zadatak ministra za sport, da donese zakon o sportu? Kod nas za sve što bi trebalo da se uradi postoji samo premijer – istakao je Vučelić.

0
0
8 Komentara
  1. Ovaj definitivno prso,varniči na sve strane.Svi su mu krivi,samo je on bogom dan.Skreće priču sa glavne teme,gde su on i njegova uprava zeznuli stvar i FK neće igrati Evropu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo mi jedno nije jasno kako si ti dospeo u jedan klub. I cela tvoja garnitura koja loptu nikada nije šutnula. NAPOLJE!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Znaci i Hot Sport cenzura odbijate napade na vaseg mezimca Vucelu.Dobro komunjarski koreni su cudo, citajte vi kada ne objavljujete.

    0
    0
    Odgovori
  4. Tako je Vucela, ti kao i COKS, koji kada IZGUBI tekmu od KKP odmah krece sa pljuvanjem po KKP, ISTA STE SKOLA..SAMO, MI-GROBARI nismo bez mozga k’o izrentirane server narikace, a sada PANTERI, da nas prevodis zedne preko vode i NIKAKO necemo zaboraviti OVAJ „PROPUST“ SA ZALBOM UEFI I KAKO JE DO TOGA DOSLO. Mada, za ovo sa Udovicicem se SLAZEM sa tobom, najvise zbog NEISPUNJENJA OBECANJA MINIST. za SPORT, a tice se TRENAZNE HALE ZA KKP !!! Moraces mnogo JACE da ‘udaras’ po anomalijama, slabo je „OVO“ .!. XXAAXXAA .!……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori
    • Niste kažeš? Znaš da je pri izboru uprave glas imalo glasačko telo navijača ??? Tražili ste, gledajte…
      A kome i ja pričam…
      Ne umem da se spustim na taj nivo i da želim.

      0
      0
      Odgovori
    • Ima da cutite i da pevate, pogotovo ti, nista se ti ne pitas, siljis se ovde na portalu a na tribini i u stvarnosti si manji od makovog zrna! Kus more u rupu, samo nastavi da rezis o Zvezdi, cestitke na pobedi u derbiju, dolazi sledeci pa cemo da vas zgazimo ko nedonosce!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter