0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

DEJAN GEORGIJEVIĆ: Nadam se da ću nastaviti da tresem mreže u Superligi Srbije!

Objavljeno: 07.02.17 u 19:02

Pripreme u Turskoj se polako privode kraju. Zmajeve ćemo uskoro videti u glavnom gradu. Za desetak dana počinje i trka za bodove, a Voždovac će 18.02. u prvom kolu igrati protiv Napretka u Kruševcu.

Voždovac do kraja priprema očekuje još jedna utakmica sa ukrajinskim Stalom. U dosadašnjem periodu Zmajevi su odigrali 5 mečeva i ostvarili sledeći učinak:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]VOŽDOVAC – HAJDUK BG 7:0
VOŽDOVAC – RADNIČKI OBRENOVAC 5:0
VOŽDOVAC – ORDABAŠI 0:0
VOŽDOVAC – AKADEMIJA PANDEV 4:2
VOŽDOVAC – ŠAHTJOR 1:2[/stextbox]

Gol razlika je 17:4. Karakteristika je da se dosta različitih imena upisalo u listu strelaca, a Dejan Georgijević je uspeo u tri navrata da zatresu mrežu protivničkih golmana.

– Sve u Turskoj je odlično i dočekali su nas sjajni uslovi za rad, koje smo maksimalno iskoristili da se što bolje spremimo za sva predstojeća iskušenja koja nas očekuju u narednom delu šamionata – prenosi utiske sa priprema Dejan.

– Mečeve koje smo odigrali, igrali smo sa ozbiljnim protivnicima, što nam je svakako značilo kako bismo sproveli sve zamisli stručnog štaba. Očekuje nas do kraja priprema još jedna utakmica i smatram da ćemo u Beograd doći spremni i spremni dočekati prvenstvo – ističe Georgijević, rezime odigranih utakmica.

Ipak učinak kada su golovi u pitanju nije zanemarljiv.

– Što se tiče golova, drago mi je da dolaze u koninuitetu i nadam se da će se niz nastaviti i u prvenstvu – skromno je završio Dejan Georgijević, napadač Voždovca.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter