22
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

INTERNET BRUJI: Da li je Luka Mitrović uštinuo Vila Hečera?! Procenite sami (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.17 u 14:23

Sporna situacija desila se u samoj završnici jučerašnjeg derbija, kada je Branko Lazić dobio tehničku grešku, a na liniju penala stao Vilijem Hečer.

Navijači Partizana slave veliku pobedu nad Crvenom zvezdom koju su izvojevali sinoć rezultatom 86:81, a dan posle toga mnogi komentari na društvenim mrežama upućeni su na račun kapitena šampiona Srbije, Luku Mitrovića i njegovo nesportsko ponašanje.

TERZIĆ ‘UDARIO’ NA KOŠARKU: To ne može da se uporedi, taj sport igraju tri zemlje! (ANKETA)

Naime, mnogi smatraju da je Mitrović u samoj završnici meča uštinuo plejmejkera Partizana Vila Hečera, neposredno pred izvođenje slobodnog bacanja.

To se moglo zaključiti po reakciji Hečera, koji je poslovično miran i ne reaguje na provokacije, ali i po tome jer je arbitar odmah skrenuo pažnju Mitroviću zbog tog gesta.

EMOTIVNO: Aleksandar Džikić je jedva izgovarao reči posle pobede nad Zvezdom (VIDEO)

Par napada kasnije i sam Luka Mitrović je zaradio tehničku grešku zbog krajnje blagog protesta kod sudije, što je vrlo verovatno bila ‘kaznena’ kompenzacija zbog njegovog prethodnog gesta.

U svakom slučaju, taj momenat je na 1:36 priloženog snimka, pa procenite sami:

(Izvor: youtube / Poznavalac)

0
0
22 Komentara
  1. ko o cemu grobarska kurva o postenju! kakav smo narod da izbije nedaj boze neki rat sami sebe bi poubijali ne treba nam protivnik !

    0
    0
    Odgovori
  2. Seljačka posla, a ‘vamo se žale na tretman na gostovanju Partizanu, a ovo ne vide, ili na primjer lijepo ponašanje je kad uzmeš pehar i izlomiš ga jer nisi uspio da ga osvojiš, mokraća, pp aparati, drmanje koševa itd. To je sve dozvoljeno. Koji su to licemjeri, nema ih na planeti.

    0
    0
    Odgovori
      • Idi kod ocnog lekara da ti poveca dioptriju,po mogucstvu da ti stavi piksle,da bi bolje video.Levi lakat Hecera ide pravo u stomak Lazica i tim udarcem ga je bacio na parket.Svirao je sudija koji nije mogao da vidi bolje od onog ispod kosa ali ga ovaj nije ispravio,sto je sramota.Generalno,imali su sigurno 10-tak odluka na stetu Zvezde i najvise su zasluzni za partizanovu pobedu.Nema veze,idemo dalje,nista nam ne znaci ova utakmica i vec za dve nedelje ce dobiti svoje u Nisu a za maj i jun da ne pricam,tamo tek nemaju sta da traze.

        0
        0
        Odgovori
        • Naravno, uvek je neko drugi kriv. Tako je najlakše. Ali pogledaj prvo poluvreme, svaki potez Partizanovih centara je sankcionisan. Za poluvreme naša centarska linija dobila 8 faulova od 16 ukupno. Nije bilo ni čudo što je Zvezda imalia onoliko skokova više kada su njeni centri bili zaštićeni kao beli medvedi.

          Ali zapravo, kada bi objektivnije pogledao, shvatio bi da je Zvezda izgubila najviše zbog promašenih slobodnih bacanja, a ne zbog tamo nekih „vanjskih“ odluka i sila. Na kraju krajeva, ne mogu uvek da sude Belošević i Jovčić.

          0
          0
  3. SMRAD , SMRAD … ko bi rekao da je toliko podmukao ?! ovakvi igraci se godinama u zamrznutoj pa uspavanoj kkcz odgajaju … najveci uspeh na tom polju rada … uradise pesic i covic u FMP-u-kkcz iz predgradja u ovih 3 od ovih 5 godina … dodje dika-delija od trenera po imenu radonjic, koji ovo uz pomoc sudija (koji su dobro placeni i nagradjeni da skoro svi samo kkcz iz pregradja sude evro-ligu) iz Srbije i ABA lige TO usavrsi … mozda ste zaboravili te silne povrede igraca kosarkaske INSTITUCIJE kk partizana, koje nanese i nanese ovi i ovakvi SMRADOVI u ovih 5 godina … a o NJIHOVOM ponasanju od kragujevca preko limenke do pionira-kradje pehara do svih ostalih nemulih dogadja … koje izazvase njihov vodja-vlasnik covic-rukovodstvo, treneri, igraci i navijaci-navijacice FMP-a … malo je prostora i vremena da se sve … nabroji. i ONI imaju nekom nesto da kazu … ili … stave bilo kakvu primedbu … sreca po sve … u Srbiji, nece jos dugo ovaj ZULUM i HARAC od istih da traje.

    0
    0
    Odgovori
  4. Patologija i nemoć slabije ekipe decenijama.

    Mogao bi se napraviti spot bolesnih povreda fmp udarac u oko, grlo, pesnicom u glavu. A takodje i divljanje hordi železnik i pionir. Da se vidi sta rade, i ko su.

    Posle trideset god doživeli prvi put da neko sankcioniše i to delimično njihovo divljanje na terenu. I dobili 50 bacanja i krive sudije.

    Simbol antikošarke je hit EL nikad jadnije do sad.
    Pola mečeva kupili.

    Simbol bolesnog dela društva i to se forsira kao model.

    Ne ljubav, porodica i viteštvo. Mržnja, niski udarci.

    Da imamo državu jedni bi bili u zatvoru a drugi suspendovani a neko pošten bi dao Moki i Duciju da odlede Cz.

    Nekada je elita dolazila u Pionir a Bogdan Diklić je imao svoje mesto. A sada…

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si izgleda mnogo bolesniji nego što misliš.Kao prvo, u ovom slučaju ste vi slabiji i to mnogo,kao što ste bili prve tri decenije postojanja.Tek ste procvetali dolaskom na vlast dosmanlija u koaliciji sa Dačićem grobarom.Kao drugo,možeš praviti spotove i iznositi laži,poput onog vašeg morona Pantića,o navodnim udarcima a to su sve bili nehotični kontakti ili nisu ni bili.Možda je i Majstorovića neko namerno povredio na derbiju,iako je bio najbliži igrač metar od njega ali ga povredio pogledom.Blažič je bio cimer u reprezentaciji sa Murićem i samo klasičan idiot može verovati da je hteo da ga povredi a samo ga je pipnuo.Kao treće,ako neko igra pregrubo i bije protivnika čim pređe centar,logično je da mu se sude faulovi i da će se bacati bacanja i kakve veze ima koliko su izvedena,kad je protivnik pregrub.Slično rezonujete i u fudbalu,gde tražite penale na centru ili kad sami padate pa vam nije jasno zašto vam ne sude.I kao zadnje,ti pominješ ljubav,porodicu i viteštvo a daleko ste od toga kao nebo od zemlje.Upravo je 90% ljudi u hali dokazalo šta znači mržnja,zloba i niski udarci jer ste dno dna i od kluba i od navijača,kod vas prvenstveno caruje mržnja pa sve ostalo.

      0
      0
      Odgovori
    • Stvarno liji kiselo grožđe !!!! Vi ste za vreme vaših „uspeha“ u tadašnjoj ligi prvaka Evrope za pet godina , imali manje pobeda , nega C. Zvezda za ove tri !!! Vi ste „uspehe“ imali sa dve ili tri pobede u grupnim fazama , ej spodobo iskompleksirana !!!! Svi normalni kažu da je sadašnja EL najjaća od osnivanja , samo onaj veliki „novinar“ tegli i vi paćenici , tvrdite suprotno,. Smejurija sa vama , ali tako je uvek bilo :“što je glava praznija, to je bezobraznija!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter