22
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

INTERNET BRUJI: Da li je Luka Mitrović uštinuo Vila Hečera?! Procenite sami (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.17 u 14:23

Sporna situacija desila se u samoj završnici jučerašnjeg derbija, kada je Branko Lazić dobio tehničku grešku, a na liniju penala stao Vilijem Hečer.

Navijači Partizana slave veliku pobedu nad Crvenom zvezdom koju su izvojevali sinoć rezultatom 86:81, a dan posle toga mnogi komentari na društvenim mrežama upućeni su na račun kapitena šampiona Srbije, Luku Mitrovića i njegovo nesportsko ponašanje.

TERZIĆ ‘UDARIO’ NA KOŠARKU: To ne može da se uporedi, taj sport igraju tri zemlje! (ANKETA)

Naime, mnogi smatraju da je Mitrović u samoj završnici meča uštinuo plejmejkera Partizana Vila Hečera, neposredno pred izvođenje slobodnog bacanja.

To se moglo zaključiti po reakciji Hečera, koji je poslovično miran i ne reaguje na provokacije, ali i po tome jer je arbitar odmah skrenuo pažnju Mitroviću zbog tog gesta.

EMOTIVNO: Aleksandar Džikić je jedva izgovarao reči posle pobede nad Zvezdom (VIDEO)

Par napada kasnije i sam Luka Mitrović je zaradio tehničku grešku zbog krajnje blagog protesta kod sudije, što je vrlo verovatno bila ‘kaznena’ kompenzacija zbog njegovog prethodnog gesta.

U svakom slučaju, taj momenat je na 1:36 priloženog snimka, pa procenite sami:

(Izvor: youtube / Poznavalac)

0
0
22 Komentara
    • Stvarno liji kiselo grožđe !!!! Vi ste za vreme vaših „uspeha“ u tadašnjoj ligi prvaka Evrope za pet godina , imali manje pobeda , nega C. Zvezda za ove tri !!! Vi ste „uspehe“ imali sa dve ili tri pobede u grupnim fazama , ej spodobo iskompleksirana !!!! Svi normalni kažu da je sadašnja EL najjaća od osnivanja , samo onaj veliki „novinar“ tegli i vi paćenici , tvrdite suprotno,. Smejurija sa vama , ali tako je uvek bilo :“što je glava praznija, to je bezobraznija!

      0
      0
      Odgovori
    • Pripremite vazelin za dve nedelje,mislim na vase muske navijace a vas cemo lepo i do jaja u stotinu poza,jednu po jednu.

      0
      0
      Odgovori
  1. Luka Mitrović,sa Simonovićem ubedljivo najkorektini igrač lige.Nijednim svojim gestom,izjavom ili potezom,nije omalovažio niti uvredio nijednog protivnika a umobolnici ovako pišu o njemu.Ako je kojim slučajem uradio ovo,šta li ste tek njemu radili da ovako korektan momak i igrač dođe u tu situaciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter