10
AdmiralBet ABA Liga

SRAMOTNO: Grobari vređali Dejana Radonjića kao nekad Svetislava Pešića…

Objavljeno: 05.02.17 u 23:25

Partizan je u grotlu Pionira salvadalo Crvenu zvezdu 86:81, Grobari su bili „13. igrač“ crno-belih, ali su bacili senku na spektakl.

Naime, pristalice najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba su vređale upravu Crvene zvezde na čelu sa Nebojšom Čovićem. Nisu poštedeli ni porodicu prvog čoveka crveno-belih što je više nego skadalozno.

JAVILI SE BOGDAN, LEO I DALO: Ali je Anđušić najviše ‘bocnuo’ Delije (FOTO)

Takođe, bez uvreda nije prošao ni trener Crvene zvezde Dejan Radonjić. Kako Sportski žurnal prenosi, Grobari su strategu crveno-belih pevali isto što i slavnom treneru Svetislavu Pešiću – ‘P…o ci….a. Reakcije iz Partizana nije bilo…

FOTOGALERIJA: Slavlje Partizana i osmeh Dejana Radonjića sudiji koji sve govori (FOTO)

Sramota… Za osudu, baš kao i kad su Delije svojevremeno vređale na drugoj strani Duška Vujoševića

0
0
10 Komentara
  1. Navijac sam Crvene Zvezde vishe od pola veka. U vreme YU voleo sam Zvezdu najvishe na svetu ali nisam nikad mrzeo Partizan jer bez jednog i drugog ne bi bilo derbi najvechi u Eevropi i mudju najvechima u svetu. Sada ovo navijanje je samo za drogirane i nevaspitane navijache, ma sa koje strane ono dolazilo. Pojedinci nemojde da unishtite DERBI.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja kao grobar stvarno me mogu da razumem vredjanje trenera Radonjića koji je izuzetno korektan i vaspitan čovek! Ne razumem ni uvrede upućene Čoviću o kome niko normalan ne može da ima lepo mišljenje ali ništa ne može da opravda najgnusnije uvrede na račun njegove porodice! Po čemu ćemo da se razlikujemo od takvih ljudi kao što je Čović? Dajte ljudi, to nije naš nivo!

    0
    0
    Odgovori
  3. Francuska kultura na tuznoj tribini uvedena je za vreme doticnog freda kremenka i kada je fred napustio kk ostavio im je ono po cemu je bio poznat.Sada je u limozu i ceka otkaz.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ma, nista vredno pomena, pa i ckapi je CRVENI ORGAN i sta sad..??..Umesto da pricamo o stavljanju Simonovica u Novicin dzep, kao i o sjajnoj igri Birce i Heca, kao i celog tima KKP, mi ovde o najobicnijem navijackom skandiranju, ALO, pa tekma je to, emocije itd itd…..

    0
    0
    Odgovori
  5. Ja ne pratim aba ligu i nijednu utakmicu zvezde nisam ispratio do sada. Jer se drzim stava navijaca da se bojkotuje ova liga…jedina navijacka grupa iz bivse SFRJ koja prati ovu ligu su ovi Grobari. Obraz im je nula. Danas pricaju jedno a sutra drugo. Nisam o tome hteo da pisem. Vec o ovoj pobedi partizana. Zvezda je imala sve pobede uveliko je vec na fajnal foru aba lige a i na prvom mestu…nepotrebna utakmica skroz…ovo je bio derbi…ali veciti derbi je u samo u domacem prvenstvu, a ne u kupu aba ligi evroligi itd…zvezeda spava po aerodromima na svaka tri dana igra nekad i na dva kao npr sada…ne kazem da su izgovori….nego da je klub osamostaljen na prvom mestu, pa ajde i umoran… i da zato nije motivisan kako treba niti ima zelju koju bi trebao da ima za ovaj susret…nazalost derbi za zvezdu nebitan…a partizan je osigurao drugu poziciju ima jos do plej ofa ali bice drugi…i predstoji mu vrv teski mecevi u borbi za finale sa budocnosti…koja ih je dobila dva puta…iskreno voleo bi finale zvezda partizan…prstalo bi… a i predstoji nam i kup srbije…takodje zvezda tu treba da odmori velikii broj igraca i ja bi voleo da odmah ispadne kako bi se momci odmorili kako treba a ne da igraju od cetvrtka do nedelje 4utakmice koje im nista ne donose ni pare ni nesto za evropu, nego samo zvanje osvajaca kupa…nazalost to je tako kao i liga srbije igra se reda radi i to je to..

    0
    0
    Odgovori
    • Pa vi kosarku pratite poslednje 4 godine( cast izuzetcima), a da li je tebi, tj vama poznato, da samo pobednik ove aba lige( u koju nas je vasa legenda ugurala na silu), ide u Euroleague? Tako ste i vaterpolo pratili dve, tri sezone, a danas ni ne znate ni koju ligu vam igra taj vas varerpolo klub ni koji su na tabeli

      0
      0
      Odgovori
  6. Prva stvar, ovo je derbi i logično je da postoji određena doza vređanja, sa obe strane. Ali ako ste čulio ovo za Radonjića, onda je trebalo da čujete i ono „Svinjo debela“ koje su Zvezdini navijači uputili večeras Džikiću.

    0
    0
    Odgovori
  7. Ne poistovecujte gospodina Radonjica sa nekim kao sto je Vujosevic, Radonjic je i veceras izjavio da ne zeli da nipodistava zasluzenu pobedu partizana pricama o sudjenju i povredama njegovih igraca ali to ovi ne mogu da razumeju pa je njima isto kao kad je Vujosevic posle svakog derbija a i u buduce ce napadati Zvezdu…POSTOJI RAZLIKA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter