5
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2016-2017 Crvena Zvezda v Mladost (Lucani) from left Marko Petkovic Petar Orlandic Mitchell Donald Damien Le Tallec Thomas Fibel goalkeeper Filip Manojlovic Uros Racic Dusan Andjelkovic Srdjan Plavsic Slavoljub Srnic and Marko Poletanovic during moment of silence Beograd, 01.12.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

NOVE MUKE: Belgijanci prave problem, Zvezda ostaje bez standardnog veziste (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.17 u 11:12

Ukoliko se ne plati 600.000 evra vezista će morati da napusti klub iz Ljutice Bogdana i vrati se u belgijski Gent.

Polako se bliži i dan, kada po potpisanom ugovoru između klubova, Crvena zvezda mora da se izjasni oko daljih planova sa Markom Poletanovićem.

Bivši kapiten Vojvodine jesenas je imao zapaženu ulogu i što se tiče njegovih igara, rukovodstvo nema dileme, ali je problem cena otkupa koja je previsoka.

ODLUKA BOŽOVIĆA: Evo ko će na proleće nositi kapitensku traku Zvezde, nova lica pristigla na Kipar!

Kako saznaje HOTSPORT Gent trazi čak 600.000 evra da se odrekne veziste.

– Da moramo danas da donesemo odluku svakako da bi to bila nemoguća misija. Ipak, plan je da se uskoro ode u Belgiju i pokušamo da pronađeno modul kako bi Poletanović ostao u Zvezdi. Pokušaćemo da ga zadržimo – rekli su za HOTSPORT iz kluba.

Poletanović i Gent imaju ugovor do juna 2019. godine.

(Izvor: youtube / MojaSporTV)

0
0
5 Komentara
  1. Svakako treba pokusati spustiti otkupnu cenu ili bar prolongirati placanje do leta,posto sad nikog nismo prodali.Trebalo je prodati Ristica jer on realno nema mesta u ovom timu,ako su ec ponudili toliku lovi,ne razumem sta se ceka jer takvu ponudu za njega nikad necemo vise imati.Poletanovic je sasvim dobar igrac i poceo je odlicno kad je stigao ali je se vise padao u formi.Gledao sam prethodnu tekmu na Kipru i bio je najslabiji u nasem timu,tako da ako ovako nastavi,nece biti velika steta i da ga belgijanci vrate nazad.Uostalom,dolaskom Milijasa,ne bi se nesto ni naigrao jer kod Bozovica stranci moraju biti u ekipi,sto znaci da Kanga,Ruiz,Donald,Le Talek i ovaj novi camuga su sigurni starteri a verovatno i Fripong jer ima pravo sestorica da budu u timu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve su to zakulisane ‘radnje’ abolir. kadrrraaa .!. XXAAXXAA .!. sve s’ciljem, kako sto vise OLAKSATI BUDZET POR. OBV. U NJIHOVE DUBOKKKE DZEPOVE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter