9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

JAVILI SE NEDOVIĆ I KALINA: Nemanja je imao posebnu poruku za sudije (FOTO)

Objavljeno: 05.02.17 u 22:18

Posle Bogdana Bogdanovića, Lea Vestermana, Borisa Daloa i Danila Anđušića koji su likovali posle pobede Partizana, javili su se i bviši članovi Crvene zvezde.

Tačnije, njih samo dvojica. Prvo se oglasio član Unikahe Nemanja Nedović koji je imao šta da poruči sudijama meča.

Posle njega je zagonetan, ali dovoljno jasan bio je Nikola Kalinić.

0
0

9 Komentara

  1. Sudije su za zatvor.Nisu dozvolili Laziću i Simonoviću da kopaju oči protivničkim igračima ,a oni su u tome postali subspecijaliasti ,kada im dozvolite,ali mislim da im više to neće tolerisati ni u Evroligi,ipak ovo nije ragbi nego neki drugi sport. Ta prepotencija i egoizam koji se poslednjih dana očitavaju na licima igrača Zvezde ,vode tamo gde i sinoć da ,realno ,od prosečnog Partizana izgube.

    0
    0
    Odgovori
    • pa naravno da imamo vise slobodnih bacanja kad su vam igraci spori i ne mogu da urade nista osim faula. ne radi se o tome, radi se o tome da se sviraju nepostojeci faulovi koraci i tehnicke, ali dobro de. ima jos da se igra, mi svakako idemo dalje.

      0
      0
      Odgovori
    • Sine,ako igrate ragbi kosarku i bijete cim neko predje centar,mislis da ne bi trebalo da se izvode bacanja?Ako nisi znao takva su pravila a za neke faulove je trebalo u zatvor da se ide a ti racunas bacanja.Normalno je da ce jaca i kvalitetnija ekipa da ima dosta vise bacanja od ove druge,koja jedinu sansu vidi da faulira protivnika i da ovaj eventualno promasi bacanja.Ako si ogranicen sa ovaj sport,nemoj da komentarises.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter