2
Domaći fudbal

MARKO NIKOLIĆ: Srećan sam, ovo je prava provera (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.17 u 18:47

Mako Nikolić, trener fudbalera Partizana, izjavio je nakon pobede protiv ekipe Atlantasa od 2:1 da je srećan zbog ovog meča.

– Odlična utakmica za nas. Očekuju nas ovakvi rivali u prvenstvu, pošto nas i tamo čekaju ekipe kojima nije problem da se brane po 90 minuta, pa je bila odlična provera za one koji nisu dobijali toliko prilike u prvom delu prvenstva da se naviknu na ono što ih očekuje u nastavku takmičenja.

Upitan da prokomentariše neke promene u timu, Nikolić je rekao da pripreme tome i služe:

– Ovde isprobavamo neke varijante koje nam mogu zatrebati u prvenstvu, kako ne bismo eksperimentisali tokom takmičenja.

Celokupnu izjavu možete pogledati na snimku ispod:

(Youtube/DanasConference)

0
0
2 Komentara
  1. Pod jedan svaki pravi trener ce reci da je prava provera onda kada mu ekipa izgubi od 4 ligasa i dA je uvideo ane i nedostatke a ne kad mu tim jedva dobije. Ali za nikolica je uvek neko drugi kriv pocev od visoke trave… Loseg tere a… Sudije… Vremena… Grubog protivnika… Ali nikada nije kriv on njegov dilefantizam jli slab kvalitet nnegovih izabranika.

    0
    0
    Odgovori
  2. nikolic sve drzi pod kontrolom. svaki potez je osmisljen I sracunat I to je dobro. svi se plasimo da nam neko ne ode I please se za evrtona.za men’s su dva kkucna igraca Leonardo djurdjevic. I u ovoj fazi nebi trebalo dirati stopere.u fudbalu su stoperi srce tima. I tu fuze vreme lutamo nikako da stabilizujemo ta mesta.nikolic je milenkovica I ostojica upario I to izgleda dobro..za nesto vise treba nam bolji igraci..to je sto je.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter