8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PROVOKACIJA ILI: Dešon Tomas prvo zatrpao koš Zvezde, a onda poručio nešto Grobarima! (FOTO)

Objavljeno: 03.02.17 u 23:55

Crvena zvezda je večeras poražena od Anadolu Efesa 86:72, a najbolji igrač turskog tima Dešon Tomas stavio je prst u oko Delijama.

Naime, kako prenose novinari portala ‘MVP’ Amerikanac je isprovocirao Delije svojim odogovorom na pitanje koji su navijači glasniji Crvene zvezde ili Partizana.

– Navijači Partizana su glasniji od Zvezdinih – rekao je Tomas.

Amerikanac je protiv Crvene zvezde ubacio 17 poena i bio je najkonkretniji kada je turski tim lomio rezultat. Tomas je ovim potezom ‘kupio’ Grobare, a Delijama stavio prst u oko…

1
0

8 Komentara

  1. sve sto je rekao apsolutno nema veze sa danasnjim partizanom i cisto je provokativne prirode…nisu ga obavestili da 4vrti klub trenutno u srbiji je pred gasenjem,uskoro biraju stecajnog upravnika…

    0
    0
    Odgovori
  2. Častim efes pivo tomase…šta je bilo čovićevci i sns-ovci…nema dovoljno para da se plati tursko pivo…sad je šatro alibi povreda jovića i kuzmića…jer malo prekjuče.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezda kad vodi ili je u seriji onda je navijanje ok, ali kada im neko pogodi trojku, veže vise uzastopnih poena, kada Zvezdi ne ide, onda je to tuga od navijanja. A, to je bilo sinoc.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter