5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ UZIMA RECEPT OD ČOVIĆA: Kapa dole košarkašima, tako moramo i mi!

Objavljeno: 01.02.17 u 13:08

Kapiten FK Crvena zvezda Aleksandar Luković pohvalio je juče rezultate KK Crvena zvezda kako u Evroligi, tako i u ABA ligi.

Aleksandar Luković je biranim rečima govorio o kolegama iz košarkaške sekcije rekavši da se samo dobro selekcijom i dugogodišnjim radom može do uspeha.

– Za igranje u Evropi mora da se napravi dobra selekcija, za šta treba nekoliko godina sistemskog rada, a košarkaški klub je pravi primer. Nadam se i verujem da će i fudbalski klub u naredne dve godine uspeti da se plasira u Evropu – rekao je Luković agenciji Beta na pripremama na Kipru.

ALEKSANDAR LUKOVIĆ: Valjalo bi da se ugledamo na košarkaše

Kapitenu se pridružio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

– Isto mislim kao i Aleksandar Luković! Kapa dole košarkašima Crvene zvezde za sve što su uradili. Mi u fudbalskom klubu smo ponosni na naše košarkaše – istakao je Zvezdan Terzić za Kurir.

Nebojša Čović nije bio previše rečit na pohvale iz fudbalske sekcije, ipak je birao lepe reči za Lukovića.

– Hvala lepo kapitenu fudbalera Lukoviću. Super je – rekao je Čović.

ČOVIĆ: Rezultati Zvezde služe na ponos celoj državi, a mi smo jedini ‘državni projekat’ koji spava na aerodromu (FOTO)

0
0
5 Komentara
  1. Bice neke fuzije i spanjanje sa nekim klubom kako bi izbrisali dugove, hahah, smesni su stvarno, pogotovo ovi sto misle da je to ta ista kk Crvena zvezda, shvatite ljudi da je taj klub nastao pre 5-6 godina samo je uzeo ime prethodno ugasenog kluba, koji je za sobom ostavio milionske dugove koje republika Srbija nikada nece videti.m

    0
    0
    Odgovori
  2. dok je bio u fk covic vam je govorio kako da radite ali ga niste slusali, sada bi dug vec bio pri kraju. a igraci ostali tu gde su i imali bi vanserijsku generaciju.

    0
    0
    Odgovori
  3. posto kosarka i fudbal ne mogu da se mere ne mozete da budete kao oni ali mozete da uzmete recept ali ne da kupujete strance sumljivog kvalitreta a prodajete zvezdine bisere za sicu a neke posle platite papreno treba zvezdinuu skolu iskoristiti i ubacivati sto vise mladih igraca u prvi tim a rezultati ce doci kasnije samo treba strpljenje i da ih potpisete na vise godina da bi proveli bar 3 sezone zajedno e videcete posle kako ce dug brzo da nestane…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter