0
ATP

SPORT NA TV: Prebogat sportski program, a otvara ga stari teniski ‘klasik’, a zatvaraju SAD i Srbija

Objavljeno: 29.01.17 u 08:51

Veoma bogat sportski dan je pred nama, iako na TV ekranima neće biti Crvene zvezde i Partizana, poklonici sporta će uživati. Centralni događaj fudbalski duel SAD i Srbije od 22 časa.

Nedelju otvara stari teniski ‘klasik’ dva šampiona, dve legende Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Ni manje, ni više već u finalu Australijan opena. Švajcarac se bori za svoj 18. gren slem čime bi mogao da postane nedostižan za srpskog asa Novaka Đokovića, dok bi Španac u slučaju pobede mogao da prigrabi 15 trofej na gren slemovima. Spektakl počinje u 09.30 na Eurosportu.

Kada je reč o fudbalu tu je evropski miks, od španske lige do Afričkog kupa nacija. Zato ne menjajte puno kanala, već se kocentrišite na Sport klub i Arenu sport. Ipak, poslastica dana je prenos prijateljske utakmice SAD – Srbija na RTS-u od 22 časa.

Takođe, danas je dan i za košarku. One koji vole domaći sport najviše će zanimati duel u Železniku gde FMP dočekuje Cibonu. Prenos je na Areni sport jedan. Takođe, tu je španska ACB liga, italijanski Palakanestro, a poslastica je NBA duel Klivlenda i Oklahome na Sport klubu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter