1
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Cedevita uz Budućnost juri Partizan, Igokea se dugo držala (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.17 u 23:49

U 20. kolu ABA lige Cedevita je u Zagrebu savladala Igokeu 89:78.

Pred nama je superzanimljiva završnica ligaškog dela sezone u ABA ligi. Za poziciju ‘dva’ boriće se tri tima. Današnji poraz Partizana iskoristili su Budućnost (pobedila crno-bele) i Cedevita da Beograđanima priđu na samo pobedu zaostatka. Zagrepčani su na svom parketu bili bolji od Igokee 89:78.

Dobro se tim iz Aleksandrovca držao sve do poluvremena, vodio je 44:37, ali je onda usledila neverovatna četvrtina za domaćina koji je ubacio 30 poena, a primio svega 19. Šlag na tortu usledio je u poslednjoj deonici 22:15.

(Izvor: YouTube/ABA JTD liga)

Cedevitu je do pobede vodio Džejms sa 19 poena, Arapović je dodao 16, a Bilan 15 poena. Kod Igokee je Robinson ubacio 14 poena, a Mićović i Šibalić po 12 koševa.

ABA

0
0

1 Komentara

  1. Još dva kola i sve dolazi na svoje mesto,tako će biti tabela po kvalitetu ekipa.Zvezda,Cedevita,Budućnost i partizan.Ne znam samo šta se gleda na kraju prvenstva,a li međusobne utakmice ili koš razlika jer će partizan i Budućnost imati po 7 poraza i to će odlučiti za 3.mesto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter