0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

NIJE PREVIŠE ODUŠEVLJEN: Evo i prve reakcije trenera Partizana, na žreb za narednu fazu Lige šampiona

Objavljeno: 27.01.17 u 17:25

Košarkaši Partizana saznali su imena protivnika u nastavku takmičenja u Ligi šampiona, a trener crno-belih, Aleksandar Džikić, smatra da su mogli da prođu i bolje.

Najtrofejniji srpski klub neće imati nimalo lak zadatak u nastavku takmičenja, budući da im je naredni protivnik jedna od najboljih ekipa Grčke, solunski PAOK. Ukoliko tu prepreku uspešno prođu, čeka ih još teži zadatak u vidu Tenerifa, trenutno drugoplasirane ekipe španske lige.

ŽREB ZA FIBA LIGU ŠAMPIONA: Neverovatno – Partizan dobio rivala kog je najmanje želeo! (FOTO)

-Od eventualnih protivnika, najveća imena i tradiciju imaju Aris i PAOK. Žrebom smo dobili šansu da se odmerimo sa solunskim crno-belima. S jedne strane, žreb je mogao da bude lakši što se kvaliteta tiče, s druge strane je dobro što je Solun relativno blizu.- rekao je Džikić za klupski sajt.

Prva utakmica između Partizana i PAOK-a, na programu je 7. ili 8. Februara u  Solunu, dok će revanš u Beogradu biti odigran 21. ili 22. februara.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter