1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA VIŠE ČEKANJA: Grobari su se ‘kleli’ u njega, sada može da ide za ‘siću’

Objavljeno: 26.01.17 u 11:15

Dosta je miran prelazni rok u Evropi, a do njegovog kraja ostalo je još svega pet dana, a Partizanu se žuri da zaradi bar nešto novca.

Crno-beli vredno rade u Portorožu, ali i uprava u Beogradu. Partizan je do sada pazario samo dva fudbalera Leandra Tavambu i Muhameda El Monira, ali za taj posao ima još skoro mesec dana. Sa druge strane vremena je malo za prodaju igrača, jer se u Evropi transfer pijaca završava 1. februara. Zbog toga u Humskoj užurbano rade na prodaji bar jednog fudbalera kako bi se zaradilo nešto novca.

PREVARIO PARTIZAN: Izdaja koju navijači crno-belih neće zaboraviti

Prvi na spisku na izlaznim vratima je Valerij Božinov, a sledeći je mladi Nemanja Mihajlović. Krilni napadač je pre godinu dana imao sjajnu sezonu u Partizanu, ali je posle utakmice ovog leta sa Zaglembjem potpuno nestao. Od cene pet miliona evra, sada je pao na 1,5 miliona evra. Upravo je to cifra na koju će Partizan pristati ako stigne ponuda iz inostranstva do 1. februara. Za sada je na stolu nema, ali se šuška da su zainteresovani Torino i Fiorentina. Videćemo hoće li vihorno krilo u narednih nekoliko dana spakovati kofere…

TO JE TO: Napadač se zahvalio Nikoliću, novi odlazak u Partizanu (FOTO)

 

0
0
1 Komentara
  1. Ko je izmislio tih navodnih 5 miliona,njegov menadžer ili klub?Dečko nikad nije vredeo ni milion i ovo je premija za klub,ako ima budala da neko ponudi i ovoliko.Za rezervu,koja je odigrala samo polusezonu standarno u čitavoj karijeri,puna kapa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter