1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MINI ODMOR: Zvezda na Kipru jača za dva stranca

Objavljeno: 24.01.17 u 15:45

Pogon slobodan do petka uveče i puta u Pafos, a na skraćenom spisku biće 28 igrača.

Završena je druga epizoda priprema Crvene zvezde u Kopru, pa su igrači sinoć dobili slobodno do petka uveče i puta na Kipar. Ipak, sledi kraćenje spiska putnika, a na „rajskom ostrvu“, kada se ekipa kompletira, biće, prema saznanjima HOTSPORTA, 24 igrača i četiri golmana.

Većina mlađih snaga se vraća u omladinski pogon, izuzev Račića i Adžića, a možda im se priključe i Nikolić ili Vučićević. Jasno je da posle meča u SAD dolaze Manojlović i Plavšić, a vraćaju se i Kanga i Ruiz, nakon reprezentativnih obaveza.

Otvorena je opcija o dolasku još dva ili tri nova igrača, a to mogu da budu štoper Planić, strani vezni fudbaler, nakon što su otpali Haruna i Budesku, i napadač Bokila, koji je na pragu raskida ugovora u Kini, kod Dragana Piksija Stojkovića.

 

0
0
1 Komentara
  1. zvezda jaca za 2-3 stranca … pored vec toliko u ovom prelaznom roku koje je kupila … a koga ono prodadose da opravdaju rad BANKOMATA … toga NE besese pa ljudi u i oko zvezde podegose juce za RACUNE od struje … danas ce na isti nacin za RACUNE od vode, telefona, gasa i ostalih komunalnih usluga … kako terzic rece: zvezda nikad bolje FINANSIJSKI NE stoji … a bozovic kaoi njegovi predhodnici … uvek zelju ima da u svakom prelaznom roku kupi bar novih 11 igraca … koliko ih pod ugovorom imaju ni oni sami NE znaju … moze IM se kad NAROD NA OVAJ ILI ONAJ NACIN PLACA …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter