45
AdmiralBet ABA Liga

FILIP ČOVIĆ O UVREDAMA: Nekima je to možda i posao, moju majku nema ko da zaštiti u državi (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.17 u 10:51

Nemile scene obeležile su gostovanje FMP-a u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.
Salva uvreda na račun Filipa Čovića je dopirala sa tribine od strane navijača Partizana, meč je na kratko prekinut ali su se košarkaši gostiju ubrzo ponovo našli na parketu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Upitan da prokomentariše događaje sa ove utakmice, Filip Čović je bio izuzetno revoltiran zbog vređanja porodice:

– Nemam šta da kažem, navikao sam na uvrede, traju godinama, nekima je to možda i posao. Ne vidim da će se išta promeniti, ni mene, ni moju porodicu, a posebno moju majku nema ko da zaštiti, ni u KSS ni u državi, kazao je Čović za Srpski telegraf.

Tokom druge četvrtine su ‘grobari’ pevali pesme koje su vređale Filipa Čovića, oca Nebojšu, kao i majku Vesnu, te je FMP izašao iz dvorane.

(Izvor: YouTube/Poznavalac)

0
0
45 Komentara
  1. Filip Covic je jedan od najkorektnijih igraca FMPa, ne secam se da je ikada provocirao Grobare ili ulazio u sukobe sa igracima, cak i kada ga je cela hala vredjala, zbog cega sam protiv toga da se vredja. Ali njegovi roditelji su olicenje i primer kakvi ljudi su isplivali na povrsinu u ovoj zemlji. Mama Vesna se proslavila pokazivanjem srednjeg prsta navijacima Partizana, kada vecina nas nije ni znalo kako se zove zena Nebojse Covica, a posle izjavama sama skretala paznju na sebe, prema tome, sto je trazila to je i dobila. Za tatu biznismena je glupo trositi reci, ceka se pravna drzava i neko na vlasti kome ce zaista stati do pravde i zakona, a tada ce gospodin sveznalica konacno dobiti smestaj kakav je zasluzio jos devedetsetih godina, a kasnije ga samo potvrdjivao.

    0
    0
    Odgovori
  2. a ko ce da zastiti hiljade i hiljade prognanih i pokradedenih od covica …. vi ste dno drustva i svi ste ruzni kao lopoviiii a u stvari lopovi i jeste…

    0
    0
    Odgovori
  3. A šta očekivati od navijača partizai? Ovi komentatori koji ih opravdavaju su još veći k…. Sramota je i mene koji ne navijam za taj klub da se ne neko lično, već čitava porodica vređa na ovaj način, ali zna se da oni ne smišljaju te parole, kao ni one za Kosovo (što ne odu sad tamo, Srbi su stalno u opasnosti), a ako se varam i „navijači“ ih sami smišljaju, onda su gluplji nego što sam mislio. Usijane glave bez mozga. Grobari uvek ste bili jadni, ali iznenadili ste me ipak…

    0
    0
    Odgovori
  4. Znači kada „cigani“ vređaju to je navijanje, i niko to nije čuo.. Ali kada „grobari“ vređaju, to je skandal? Evo ja se izvinjavam Čoviću, kao što se on izvinio Obradoviću, i mislim da je sad uredu. Bogdanović je tek tamo neki igrač, ko će se njemu izvinjavati..

    0
    0
    Odgovori
    • Niko nije čuo zato što Obradovića niko nije ni vređao.Bogdan je izjavio da je to postalo normalno zato što vređaju i igrače Zvezde.Kada ti neko vređa celu porodicu pitao bih te kako bi se osećao(majku,decu,ženu…).Nema vuše ništa na silu,koševa iz auta,prebijanja sudija,nema svega onog na šta ste vi navikli i onda ostale su vam uvrede jer ste jadni i nemoćni!

      0
      0
      Odgovori
  5. Samo se vi svi stavite u njegovu kozu i sta da vam kazem , lupate kao da ste bez mozdga , kada bi se samo zapitali kako bi se ja osecao da se to meni desava drugaciju bi pesmu pevali

    0
    0
    Odgovori
  6. Dok je Tadić vrteo navijački šal po Areni i Pioniru svima vama je bilo lepo…ulagalo se u takozvanu instituciju. Ode čovek odma loše jbg…suze, plač..Epa dame i gospodo na ovom položaju bi trebali uvek da budete iz previše mnogo razloga…Najosnovniji…1. Jer niste vi osnovani u Srbiji! I 2. ne navija za vaš klub veći procenat državljana Srbije! VEČNO DRUGI! I tu vam je i mesto!

    0
    0
    Odgovori
    • Tadić se izvinjavao što je „partzanovac“zvezdašima tako što je milione eura državnih para usmeravao u Zvezdu,izvodio početne udarce, kako bi pridobio neki glas za propalu politiku kojom je unazadio Srbiju, a Partizan od njega banke nije video već je živeo od transfera i učešća u Evropi.

      0
      0
      Odgovori
  7. Zasto bi iko zastitio tvoju majku?Zasto se uopste ona kao totalno nebitan lik pojavljuje u medije i pali vatru?Pa jutros je isprozivala Dzikica i trazis zastitu za nju?Ok,ti si sportista i to je u redu,ali ti isti tvoji roditelji,narocito otac,odavno treba da bude iza resetaka.Ali ovde je sve otislo u tri lepe tako da je i tebi sve ovo normalno sto pricas,a ne vidis pravu istinu.

    0
    0
    Odgovori
    • Cekaj, ti si neki merodavan, pa znas da gospodin Covic treba da ide u zatvor? Nasao si ti da sudis koji od skole imas mali odmor? E, jadna je ova drzava…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter