45
AdmiralBet ABA Liga

FILIP ČOVIĆ O UVREDAMA: Nekima je to možda i posao, moju majku nema ko da zaštiti u državi (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.17 u 10:51

Nemile scene obeležile su gostovanje FMP-a u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.
Salva uvreda na račun Filipa Čovića je dopirala sa tribine od strane navijača Partizana, meč je na kratko prekinut ali su se košarkaši gostiju ubrzo ponovo našli na parketu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Upitan da prokomentariše događaje sa ove utakmice, Filip Čović je bio izuzetno revoltiran zbog vređanja porodice:

– Nemam šta da kažem, navikao sam na uvrede, traju godinama, nekima je to možda i posao. Ne vidim da će se išta promeniti, ni mene, ni moju porodicu, a posebno moju majku nema ko da zaštiti, ni u KSS ni u državi, kazao je Čović za Srpski telegraf.

Tokom druge četvrtine su ‘grobari’ pevali pesme koje su vređale Filipa Čovića, oca Nebojšu, kao i majku Vesnu, te je FMP izašao iz dvorane.

(Izvor: YouTube/Poznavalac)

0
0
45 Komentara
  1. Filipe nisi ti kriv i tvoja majka i ja se Vama izvinjav am ,ali od tvoga oca,koji je nažalost upleo i tebe i tvoju majku u vrzino kolo provokacija, laži ,prevara i kriminala napravio Vam je kolateralnu štetu iz koje možete izaći samo ako se Nebojša preda i prizna sve i tamo negde 2030. bude na slobodi.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..-Dok se udvaraju smrti koja se blizi i oprastaju bez trunke kajanja od onog’ sto se zove ZIVOT, sluge zla i dalje se uzalud nadaju i mole djavolu koji je DOSAO PO SVOJE (osnivaca ceka CZ-e, al’-pravii) i NECE GA IZBECI OVAJJJ PUT .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..-Neoliberalne ‘reforme’ od strane organa totalitarizma i zla Srb. prema KKP se REFLEKTUJU na sve aspekte zivota Grobara, a to je osnovni cilj segregatora Srb. koji bi da podeli Srb. i njen narod na pola (takav zadatak su dobili od gazda im s’polja, a ostvaruju ga uz podrsku izrentiranih pantera koji ne shvataju SRZ i POENTU ‘PRICE’). Vodi se adverzijalni postupak protiv SD P koji eliminise nacelo ISTINE !!! PARTIZANi SVIH ZEMALJA SVETA-UJEDINIMO SE I POBEDIMO ZAJEDNO !!!
    Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
        • Najeli ste se vi sendvica i jos mnogo toga pa vam sad kriv covic,po mogucstvu mrtav samo da ponovo „demokrate“ vrate igranje iz ljubavi.Ali nemate srece …gledacete jos dugo crveno belu evroligu ,tj prvih 10minuta dok vam nade traju da ce nas neko dobiti,nakon toga mozete da pratite ligu sampiona i zamisljajte dda je zelena gora ustvari PAO,ludvigsburg REAL i uzivajte ionako zivite u virtuelnom svetu gde samo partizan postoji

          0
          0
        • Ko visoko leti nisko pada. Kontaš mi smo osvojili LIGU ŠAMPIONA a vi stativa! STO VI U FUDBALU TO MI U KOŠARCI! Dete imam 50 godina a košarku pratim 40 veštačke tvorevine nikad nisu ostale pr BFC košarka, Radnički KG Itd..

          0
          0
    • Partizan je samo to MIT i nista vise treba da vas je sramota unistavate sve sto osvetljava obraz Srbije preci su vam neki sto prodaju pricu da su veliki patrioti a samo trpaju u dzepove a vi to prihvatate vi u tudjem oku vidite trun a u svom ne vidite panj

      0
      0
      Odgovori
  4. Niste u stanju na drugi nacin da iskazete ljubav prema svom klubu nego licno vredjati osobe koje ama bas nikakve veze nemaju sa vama,podrzite svoj klub dostojanstveno a ne klosarski,izgleda da druagacije i neznate.Ovo je samo sport.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa kad su klosari… Postoji glodar koji pije kafu u istom kaficu gde i ja…Ide na sve utakmice placizana i fudbal i basket…Kad se sprema za utakmicu kaze: „Idemo da vredjamo…“ Da li ste svi tako bolesni, a glodari?

      0
      0
      Odgovori
      • A ti si fin bolesniku? Sta ti znaci to „glodari“? Mogao bi da budes finiji kad pametujes,da ne bi oglodao svim „glodarima“,botu Cokijev placeni…

        0
        0
        Odgovori
        • Salence, znamo da si pozadinac…rekao nam je Vuletic iz tvoje uprave! A i Bozinov i Azis su rekli da si perspektivan gLodar! Bilo na partizaИ TV-u

          0
          0
  5. Isto kako su zastitili i Dzikicevu majku,i Macvana i Duleta,Dzikica,tako ce i tvoju majku i tebe.Ko ste vi da se zbog vas prekida utakmica,pa vredjaju se i sudije i ostali igraci pa se ne prekida utakmica.Samo kada je rec o porodici Covic onda se prekida.

    0
    0
    Odgovori
    • bitno je da je sve to normalno, bitno je da ce i tvog sina ili cerku da vredaju kad jednom ako budes imao dece zaigraju za partizan. Svi smo mi necija deca i svi imamo kucno vaspitanje. Nisam jedan od onih sto skandiraju dunjicima, ivkovicima ili bilo kome. Verujem u kucno vaspitanje i sport. Ovo sto se radi sa obe strane je ponizavajuce za sve nas koji dolazimo na tekme. Jer smo svrstani u navijace ovih ili onih, onih sto su najpametniji na svakoj utakmici, raznih sin draganovih svedoka, raznih djenka nema pojma, raznih covicu lopove i zeljko turcine, gomili mentola koja ubacuje upaljace na teren znajuci da to steti njihovom klubu, gomili stoke bez repa koja se ne kupa, ima recnik od 200 reci i ponasa se kao ti na ovom forumu.

      0
      0
      Odgovori
  6. ..sto ste zakuvali, to sada i ‘jedete’ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  7. Ima, ima, kada coks ode na dozivotni ‘sluzbeni put’, DV ce je rado ‘zastititi’ u France .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter