45
AdmiralBet ABA Liga

FILIP ČOVIĆ O UVREDAMA: Nekima je to možda i posao, moju majku nema ko da zaštiti u državi (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.17 u 10:51

Nemile scene obeležile su gostovanje FMP-a u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.
Salva uvreda na račun Filipa Čovića je dopirala sa tribine od strane navijača Partizana, meč je na kratko prekinut ali su se košarkaši gostiju ubrzo ponovo našli na parketu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Upitan da prokomentariše događaje sa ove utakmice, Filip Čović je bio izuzetno revoltiran zbog vređanja porodice:

– Nemam šta da kažem, navikao sam na uvrede, traju godinama, nekima je to možda i posao. Ne vidim da će se išta promeniti, ni mene, ni moju porodicu, a posebno moju majku nema ko da zaštiti, ni u KSS ni u državi, kazao je Čović za Srpski telegraf.

Tokom druge četvrtine su ‘grobari’ pevali pesme koje su vređale Filipa Čovića, oca Nebojšu, kao i majku Vesnu, te je FMP izašao iz dvorane.

(Izvor: YouTube/Poznavalac)

0
0
45 Komentara
  1. Uspeli su. Na tome se radi kroz negativnu selekciju agresivno od 41 do danas, i naravno nije fasizam u pitanju, kao crna nego ona crvena opcija.

    Srbima je duh oduzet.

    Slika u clanku kakve veze ima sa odigranim mecom???
    Igrac na slici je trebao da bude suspendovan posle pesnicenja Murica.

    Igraci kkp su u nekoliko sezona pripreme ove cz, prosli kroz pakao u sezoni koju su zavrsili sa 3 na 5. Udarci koje su primali od igraca koji nisu imali suzpenziju.

    Ko je vlasnik lige?

    I samog kkp koji je unisten, prosudite sami.

    0
    0
    Odgovori
  2. citam komentare navijaca i navijacica FMP-a … bas ih puno ima … kao da za njih pola Srbije navija … a mozda je i tako, kad veliki broj navijaca i navijacica svoj klub odavno nemaju … zbog 25 godisnje DOMINACIJE kk partizana. komentari su bas onakvi kakvi su ONI … ALI … fotka filipa covica sa krvavim licem je vrlo vazna i znacajna … da opravda vec sledeci nadlov: o suzpenziji bircevica na osnovu prijave ONOG sudije … koji mi je od nekud poznat jos od pre 5 godina … kad je bio uvek revnosan kad su u pitanju kosarkasi i treneri kk partizana … nikad mu smetalo nije kad su bili u pitanju igraci, treneri, rukovodstvo FMP-a od kragujevca pa preko zeleznika do onog ocajnog dana za kapitena simonovica da ukrade pobednicki pehar … koja BEDA i SRAMOTA od ljudi koji su u i oko FMP-a. filipe covicu, sve vise uvidjam: da sve ovo sto se desava … a tek ce se desavati … ima sve vise opravdanja. covic je mnogo GROBARE zaduzio.

    0
    0
    Odgovori
  3. ko o cemu cigan o postenju! navijate za privatni klub NC i jos se lozite nesto,prodali ste grb,a samim tim i pedu svoje 😉 pomilujte nas po jajima!

    0
    0
    Odgovori
  4. TI SI MOMAK NA MESTU ALI ALI TVOJ OTAC NIJE I SVE STO DOZIVLJAVA NIJE NI MALO PRENETI ONOME STO ON RADI CIM ZINE VREDJA I TO MU SE POSLE OBIJE O GLAVI A NADAM SE DA CE NA KRAJU DOBITI ONO STO ZASLUZUJE

    0
    0
    Odgovori
  5. Lepo sam ja rekao i napisao vise puta u komentarima. Ova surova dominacija Zvezde, dovela je do toga da neki ljubitelji kosarke i sporta, inace simpatizeri Partizana sve cesce idu na utakmice Zvezde, i iskreno navijaju za nju u EL, u sta sam se i licno uverio u vise navrata. Sa druge strane navijacki talog olicen u dervisima, mutavima i janjicarima je sve agresivniji i nasilniji. Kad nema tudjih biju svoje, ne prezaju ni od napada na decu i zene. U jednom je vecina komentatora u pravu.Postoji krivica dr. Covica i to velika. Kriv je sto je uslisio molbe NBA napredne pudle, Djilasa i Vucica i prosle godine dao bodoe spasa. Seticete se da tada nedeljama pre uakmice i za vreme samog meca nisi mogao cuti pogrdnu rec o Covicu i njegovoj porodici. Cim se je utakmica zavrsila krenuli su sa lazima i uvredama.Pogresio si doktore, trebao si da stavis tacku. Sa zlom nema kompromisa, latini su to i franjevci i to ona najgora fela…

    0
    0
    Odgovori
  6. Ko je i kad pomerio granicu vređanja protivničkog kluba i protivničkih igrača ? Ko je uveo tu naviku da se vređa porodica protivičkog igrača ? Žena, deca, majka, otac ? Ko je počeo sa šaranjem ulaza zgrada u kojima žive protivnički igrači ? Kako su se provocirali protivnici pre 20 – 30 godina ? A kako su se respektovali ? Da li mi je bliži navijač Olimpijakosa i Spartaka od navijača Partizana ili navijači PAOKa i CSKA od navijača Zvezde ? To su prava pitanja za prave navijače ….. Ovi kojima su turci i grci uzori ne treba da mi odgovore na pitanja. Gde se izgubilo zdravo suparništvo i rivalstvo ?

    0
    0
    Odgovori
  7. filipe, nije u redu i to NE odobravam da bilo ko … pa to bili i GROBARI da tebe i tvoju majku vredjaju. … ALI … to sto se tebi i tvojoj majci desava … je ikljuciva zasluga tvog oca MANIPULATORA, PREVARANTA, LAZOVA a meduji kazu i LOPOVA. filipe tvoj otac je prvi sa tim placenim navijacima (pojavi se na severu kao jedan od vodja navijaca zvezde) FMP-a i ZAMRZNUTE-USPAVANE kkcz. poceolo je pre 5 god … uz svu medijsku kampanju i vucicevo odobrenje … gde si filipe bio kad je to pcelo … ILI … da osudis tvoje navijace kad su DZILETOVU majku spominjali … zao mi je … ALI … ti i tvoja porodica ce te ceh … covicevih prljavih, zakulisnih radnji i postupaka … jos dugo, dugo placati … ZLO koje covic (sa bracom vucic van parketa … na parketu sanse imao nije, dok nije duleta vujosevica iz partizana ostranio ) kosarkaskoj INSTITUCIJI kk partizanu nanese … sam covic ce morati dok je ziv da posledice snosi … takvo ZLO … nije u sportskoj istorije sveta negde-nigde zapsiano i uradjeno … o tome je tvoj otac covic mora na vreme da misli i razmislja … ovo nije samo biznis, partija-partije i politika … ovo je mnogo, mnogo, … vise … u pitanju je : NAJVECA, NAJBROJNIJA, NAJUSPESNIJA … SPORTSKA INSTITUCIJA IKAD NA SVETU, JSDP I NJEGOVI KLUBOVI: SPORTISTI; TRENERI; NAVIJACI-GROBARI u pitanju je Srbija i srpski sport … filipe zar stvarno racunas i mislis da je tvoj otac toliko uspesan i mocan … ?! da se ti na ovaj nacin naciji obracas … da pokvaris sve sto kao pravi, posteni sportista one veceri uradi … bojim se da je ona stara izreka: KRUSKA ISPOD KRUSKE PADA … i ovom slucaju ispravna !?

    0
    0
    Odgovori
  8. Moj Filipe tvoju porodicu može da zaštiti samo tvoj otac.Samo par dana ranije on nije čuo ono što je čula cela Evropa,gnusne i bolne uvrede na račun Obradovića,Bogdanovića pa čak i Veseli nije bio pošteđen.Nije čuo te uvrede ni na snimku i gle ironije u saopštenju optuži Obradovića da je to izmislio i Partizan da je sve to namestio.Nađi bilo koju njegovu izjavu u zadnjih 10 godina gde nevređa Partizan,čak i onda kad ga niko za to nije ni pitao.
    Skloni oca iz sporta i niko ti više neće dirati porodicu.

    0
    0
    Odgovori
  9. mali tebi svaka čast ali mam što je tražila to i dibila a da nekažemo o tati lopini srba sa kosmeta i krajine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter