9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Partizanova ubedljiva pobeda nad FMP-om u senci prekida (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.17 u 20:59

Košarkaši Partizana savladali su FMP Železnik rezultatom 97:70 u meču 19. kola ABA lige, ali je susret ostao u senci prekida susreta i izlaska košarkaša FMP-a sa parketa sredinom druge četvrtine.

Crno-beli su od samog početka kontrolisali rezultat, prvu osetniju prednost imali su u sedmom minutu, kada su poveli 15:9, a na prvu pauzu između četvrtina otišli su sa pet poena viška – 24:19.

U drugom periodu usledila je apsolutna dominacija Partizana, samo osam primljenih uz 20 datih poena u prvih osam minuta četvrtine, i na poluvreme su crno-beli otišli sa 17 poena razlike – 54:37. 

Ipak, ružan utisak bacio je prekid pri rezultatu 38:27, kada su navijači Partizana vređali Nebojšu Čovića, njegovu suprugu Vesnu i sina Filipa, plejmejkera FMP-a, što je izazvalo izlazak igrača iz Železnika sa parketa.

Situacija se smirila nakon par minuta, susret je nastavljen, a Partizan je poluvreme ubedljivo priveo kraju, a potom u istom ritmu nastavio do kraja meča, iz minuta u minut dižući prednost, za na kraju veoma ubedljivih +27.

Sjajan je bio Ratkovica, koji je ubacio 21 poen, uz šut za tri poena 4/4, a u stopu ga je pratio Novica Veličković sa 17 poena, dok je Birčević ubacio 14.

Kod FMP-a najbolji je bio Bolden sa 18 poena, od čega čak pet trojki, Čović je ubacio 15, a Ostin 10.

Partizan je ovako stigao do 15. pobede u ABA ligi, dok je FMP zabeležio svoj 12. poraz.

(Youtube/Poznavalac)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]PARTIZAN: Ratkovica 21, Vrabac 3, Jovanović, Veličković 17, Majstorović 2, Birčević 14, Koprivica 2, Andrić 13, Hečer 10, Pot 10, Karahodžić 2, Luković 3.

FMP: Radanov, Čović 15 (8 as), Davidovac 6, Apić 10, Lazarević 10, Bursać, Šešlija, Kutlešić, Žižić 1, Ljubičić, Ostin 10, Bolden 18.[/stextbox]

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0
9 Komentara
  1. Tako je to kad Del Boj srpske politike i sporta ima u vlasništvu dva profesionalna kluba u istom rangu takmičenja,a sve to finansira država.

    0
    0
    Odgovori
  2. „Smejurija“ nemoj da skaces sebi u stomak.Pominjes osvajanje evropske titule i f4 a ovamo kada se povede prica o proslosti i uspesima „History chanel“ ili „Secanja“!? Dogovorite se vec jednom a ne kako vetar duva i kako vam odgovara.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nisu problem isfrustrirani , bolesni , maloumni „navijači“ ??? Da li ste videli one „ženske“ , one bre urlaju i svr…..ju u ritmu pesama , u kojima se nečija žena , nečija majka , na najprimitivniji način vređa ???? Da li je to Srbija , koju oni hoće ??? Da li takve osobe ženskog pola , sutra trebaju da uđu u živote naših sinova i da vaspitavaju svoju decu ??? Ako je to „budućnost“ , ne treba nam i neka ovi vladaju još 100 godina !!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • koliko su zalosni da su na +25 isli da daju jos neki kos do poslednje sekunde, mnogo jadno. Samo dokazuju kako ih sve ovo oko Zvezde mnogo boli ali mnoooogo. Zelim im od srca da pate doveka jer su ovim jos jednom pokazali kako su mali.

      0
      0
      Odgovori
      • Decko nema sta nas da boli oko Zvezde tj FMP-a,Mi smo bili prvaci Evrope i nekoliko puta igrali F4,a to je ono sto vi nikada necete biti.Ono sto je ipak najzalosnije je da navijac ciji tim postoji tek od 2011 komentarise Partizan.Smesan si Panteru a ujedno i zalostan.

        0
        0
        Odgovori
        • Dule Vujosevic i Partizan im nikada nece izaci iz njihovih kosmara..da li bi ti bio normalan da sanjas Vujosevica 13 godina i svaki put se probudis iz sna znojav i srce ti bije kao milion udara u sekundi? Pusti ih neka pokusaju da se oporave ako uspiju jer ovaj mir i njihova harmonija nece trajati dugo, doci ce novi Vujosevic i sanatorijum se opet otvara

          0
          0
      • Prvo nemas hrabrosti da se predstavis nego si tamo neki anonimni, dovoljno za prvu karakternu losu osobinu. Drugo, sto te boli navijanje koje vi cigani praktikujete odavno, uz otimanje pehara sto nije zabelezeno nigde u istoriji nefer postupaka. Kada se uljudite i budete realno sagledavali druge, onda se moze reci da ste zreo klub.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter