0
Evropske lige

SINIŠA JE MALO NERVOZAN: Mihajlović ponovo pokazao svoj temperament lomljenjem reklama (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.17 u 10:05

Torino je sinoć prosuo bodove protiv Milana, iako je vodio sa 2:0, a to je posebno razljutilo trenera domeće ekipe Sinišu Mihajlovića.

Vodili su ‘bikovi’ sa 2:0. Imali su penal da povećaju prednost, ali je Donaruma odbranio šut Ljajića. Na kraju Milan je kaznio Toriono i na kraju izvukao bod 2:2. To je baš razljutilo, a kako i ne bi, srpskog trenera Sinišu Mihajlovića koji je ponovo pokazao svoj temperament i izlazeći sa terena polomio je reklamni pano. Naravno, dobar povod da se Italijani ponovo bave ispadaima našeg stručnjaka.

– Nastavili smo da bacamo bodove i upropaštavamo šanse… Dvadesetak minuta u drugom poluvremenu nismo postojali na terenu. Mi vredno radimo, ali svaki put pravimo iste greške. Ako ne koristimo ovakve situacije, onda je nerealno da pričamo o Evropi. To, naravno ne znači da nećemo pokušati, ali ako budemo igrali ovako, to će biti zaista teško – istakao je posle meča Siniša Mihajlovića.

A evo i kako je nastradao reklamni pano u izlivu besa Siniše Mihajlovića:

(Izvor: YouTube/Hari Seldon)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter