1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PROMENA PLANA: Provera manje za crveno-bele

Objavljeno: 17.01.17 u 14:48

Crvena zvezda će na pripremama u Kopru odigrati utakmicu manje, pošto je meč protiv istoimene ekipe otkazan zbog nevremena.

Već dva dana vetar duva u Kopru, a oluja na mor uje toliko jaka da je promenila planove Crvene zvezde. Zbog nevremena, Zvezda i Kopar su se dogovorili da meč zakazan za sutra bude odložen do daljeg. 

Ostali mečevi ostaju prema dogovorenom programu, protiv Dekana i Ankarana, mada postoji opcija da Kopar uskoči umesto drugoligaša.

FOTO: FK Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Igrači su pre podne odradili samo istrčavanje deonica u trajanju od sat vremena zbog teških uslova, pa se odustalo od rada sa loptom, nakon čega su se preselili u teretanu.

 

0
0
1 Komentara
  1. Kada će da proveriš tih 40-50 igrača na spisku,ako otkazuješ tekme i kad će se uigrati prvi sastav?Smešno i sramno šta se radi u našem najvećem klubu.Dovode se igrači bez ikakvog osnova,gomilaju se na pojedinim mestima a neće imati priliku da se pokažu i dokažu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter