26
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

GROBARI MOGU BITI PONOSNI: Otkriveno za koga navija Nikola Jokić? (FOTO)

Objavljeno: 17.01.17 u 10:30

Nikola Jokić hara NBA ligom, a u danu kada je postavio svoj rekord otkriveno je i za koji klub navija srpski centar.

Nikola Jokić je u Denver stigao iz Mega Leksa, iako se spekulisalo o tome da li će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi ili Partizanu. Niko nije znao za koga mladi Somborac navija, to je krio kao ‘zmija noge’. Ipak, jedna navijačica Partizana je otkrila na svom Tviter profilu. Ona je skinula neke ranije Tvitove srpskog centra na kojima se vidi da navija za crno-bele…

0
1
26 Komentara
  1. Mladost-ludost…nadam se da je sada shvatio koliko je bio budala.Danguba je to shvatio na vreme i sad gine za svete boje na svakoj tekmi.

    0
    0
    Odgovori
  2. @..
    .kao i Rakicevica, Gudurica, Covica (samo sto je ovaj poslednji, hvala Bogu po KK P, osim vere i svete boje, promenio totalno nacin razmisljanja tj. od Grobara i pionira Partizana do stubova srama i devastiranja tj. arcenja tudjeg novca..) !!!

    Majmune glupi,Gudiric ima sliku kad je kao klinac od 7-8 godina bio u zvezdinom dresu i to su svi videli,tako da ne lupas gluposti u vezi njega jer je oduvek bio na pravoj strani a sta da kazemo sto su gotovo uvek polovina zvezdasa igrala u tvoj mali i najzlobniji klub.Kicanovic,Obradovic,Marko Ivanovic,Paspalj,Djordjevic,Vujanic,Bogdanovic,Tomasevic itd.

    Zato je na internetu počeo da kruži i isečak iz starog intervjua nekadašnjeg košarkaša Marka Ivanovića, koji je igrao za Borac Čačak od 1981. do 1989, a zatim je prešao u Partizan za koji je igrao do 1991. – Malo ko zna da je u Čačku daleko više navijača Crvene zvezde nego Partizana, i u fudbalu i košarci. Na primer, Dragan Kićanović je veliki simpatizer crveno-belih. Željko Obradović i ja smo takođe veliki zvezdaši, samo što igrom slučaja branimo boje Partizana!

    0
    1
    Odgovori
    • ..kao i Rakicevica, Gudurica, Covica (samo sto je ovaj poslednji, hvala Bogu po KK P, osim vere i svete boje, promenio totalno nacin razmisljanja tj. od Grobara i pionira Partizana do stubova srama i devastiranja tj. arcenja tudjeg novca..) !!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Vise nego NORMALNO i OCEKIVANO, pa ko jos u zemlji kosarke Srb. moze da ‘navija’ za MUTANTTTT, KO IMA OBRAZA ZA TOOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter