5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOŠ JEDNO IME U LJUTICE BOGDANA: Štoper se bori za crveno-beli dres

Objavljeno: 15.01.17 u 10:50

Dobra preporuka, a zatim dokazivanje pod lupom Miodraga Božovića. Ekipi Crvene zvezde u Kopru se u subotu priključio Draško Đorđević, fudbaler Bežanije.

Momak rođen 1993. godine došao je na probu, i već je odradio dva treninga sa saigračima. U pitanju je štoper, a konačnu reč imaće šef stručnog štaba.

Crveno-beli su za sad angažovali Frimponga, traju pregovori o povratku Planića, a za mesto u timu konkurišu kapiten Luković i iskusni Rendulić. Francuz Fibel je još u Beogradu jer ugovor još uvek nije raskinut. 

Konkurencija je potrebna, a videćemo da li će Đorđević uspeti da se dokaže i zaduži crveno-belu opremu.

SPREMA SE TEREN: Reprezentativac stiže na Marakanu!

 

0
0
5 Komentara
  1. NikolicaAltz ti si stvarno iskompleksiran, decka je zvala Zvezda a ne Partizan ali to nije razlog da sport mesas sa svojim nacinom zivota…Jedan savet za tebe „rehabilitacija“…srecno!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo što može da se zapazi sa video snimka,radi se o izuzetno brzom fudbaleru kojme fali rutina ali i prvoligaški barut.Meni je ostavio izuzetan utisak može da se koristi i na spoljnim pozicijama mislim da je bolji od svih jesenjih Zvezdinih štopera.Možda treba pored Le Teleka da nauči da čita protivnika .Predviđam mu strašnu karijeru ako krene da se razvija shodno potencijalu.Momče samo napred da sam ja Božović ti bi bio moj prvi izbor pored leve aut linije

    0
    0
    Odgovori
  3. Zna li neko posto Terzic i UO ocigledno to ne znaju, koliko igraca pod ugovorm ima Zvezda, koliko sam prebrojao 43-44, mozda sam nekoga i ispustio ?

    0
    0
    Odgovori
  4. Očekuju se komentari isfrustriranog samosmeha , zgubidana u 4 zida G d k sa raznim nadimcima. o o l
    v o
    a z
    n e
    c t
    e a

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter