1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Umorni smo, ali imperativ je pobeda!

Objavljeno: 14.01.17 u 12:51

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u nedelju ekipu Krke u utakmici 18.kola ABA lige.

Meč između crveno-belih, branioca titule i jedinog neporaženog tima u dosadašnjem toku lige i ekipe iz Novog Mesta, igra se od 17 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

U prvoj utakmici, koja je odigrana 17.oktobra 2016.godine, ekipa Dejana Radonjića pobedila je u dvorani „Leon Štukelj“ sa 67:56. Ipak, i pored činjenice da je jedini predstavnik ABA lige u Evroligi favorit u ovom meču, Dejan Radonjić poziva na oprez, posebno nakon iscrpljujuće utakmice i velike pobede nad Fenerbahčeom u četvrtak.

– Posle utakmice u četvrtak i velike potrošnje koju smo uopšte imali u prethodnom periodu, stiže nam ekipe Krke. Ipak, bez obzira na sve, mi želimo da nastavimo niz pobeda u dvorani „Aleksandar Nikolić” i u utakmici 18.kola regionalnog takmičenja – rekao je Dejan Radonjić.

– Imali smo veliku utakmicu u četvrtak al ii veliku potrošnju, ne samo u tom meču, jer je ceo prethodni period bio izuzetno težak. Međutim, jasno nam je da smo favoriti u našoj dvorani, i naša je želja da odigramo još jednu dobru utakmicu i zabeležimo nove bodove u Beogradu – dodao je Čarls Dženkins.

Karte za ovu utakmicu prodaju se u svim poslovnicama Eventima, i na dan utakmice na blagajni dvorani „Aleksandar Nikolić” od 14 časova.

0
0

1 Komentara

  1. Beogradjani napunite halu kao protiv zadra ovi momci su to zaslužili,da sam malo blizi ne bi propustio ni jedan njin mec…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter