7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

REŠENJE NA POMOLU: Bivši student Merilenda ponuđen Partizanu! (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.17 u 18:26

Aleksandar Džikić bi uskoro mogao da dobije željeno pojačanje u spoljnoj liniji, u opticaju su dva imena.

Nakon prošlonedeljne utakmice sa ekipom Karpoša, trener Partizana, Aleksandar Džikić, nagovestio je mogućnost dovođenja određenih pojačanja na poziciji beka.

Kako crno-beli u poslednje vreme imaju ozbiljne probleme sa rotacijom u spoljnoj liniji, gde zbog povreda ne mogu da računaju na trio Marinković, Ratkovica, Robinson, uveliko se radi na ojačavanju te linije tima.

Kako pojedini mediji navode jedan od košarkaša koji je ponuđen klubu iz Humske je Nik Faust. Radi se o dvadesettrogodišnjem beku (198cm) koji trenutno nastupa za izraelski Ironi Nahariju, gde u Ligi šampiona prosečno beleži 10 poena i 3,7 skoka po meču.

Izvor: ( Youtube/JustBombsProductions)

Faust je bivši student univerziteta Merilend i Long Bič, ge je u poslednjoj sezoni beležio zpaženih 17,4 poena i imao 6 skokova po meču a ovo mu je prva sezone u Evropi.

Međutim kod uprave „parnog valjka“ kao prva opcija trenutno figurira jedno drugo ime. Radi se o Džonu Dženkisu koji je nedavno ptpušten iz Finiks Sansa a u karijeri je još nastupao za Atlantu i Dalas. Ipak, kako stvari stoje, on je za sada dosta daleko od crno-belog dresa.

Izvor: (Youtube/Piotr Zarychta)

Poslednji rok za registrovanje novajlija u ABA ligi je 20. januar, tako da uprava Partizana nema još previše vremena za razmišljanje.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0
7 Komentara
    • Vi dugu 15 milona EVRA , zamrznuti a trošite kao ruska lokomotiva… Zašto se cimate na svako pominjanje imena Partizan ? Uspomene iz ne tako davne prošlosi ili nešto drugo?

      0
      0
      Odgovori
      • A sto se vi cimate sto mi “ trosimo kao ruska lokomotiva „. Presmesne su vase price o nemastini, krizi, itd . Dok ste pekmenov privatni klub za vas nema zime.

        0
        0
        Odgovori
        • Dužni jesmo , bivši igrači opravdano traže zarađen novac i biće isplaćeni. jednu stvar nismo radili , nismo klupski grb i koševe sa Kališa daval na doboš kao neki…

          0
          0
        • Pa da vama nije smetalo kad su nama odnosili koseve tad je sve bilo lepo i nije se psovala vlast. A sad su se malo stvari promenile. Zaboravio si da ste menjali ime, podseticu te partizan-igokea.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter