5
Evrokup

FOTO: STARSPORT

OVO NIJE TIM, OVO JE PORODICA: Delirijum u svlačionici Partizana posle velike pobede! (FOTO)

Objavljeno: 11.01.17 u 16:07

Košarkaši Partizana izvojevali su juče u Belgiji veliku pobedu i tako stekli realne šanse, da na kraju grupne faze Lige šampiona, zauzmu drugu poziciji.

Hrabro se desetkovani Partizan sinoć izborio za važnu pobedu, što ga je dovelo u situaciju da u poslednja dva kola sam odlučuje poziciji koja vodi direknto u osminu finala.

Veliki trijumf igrači su proslavili na terenu, sa sve navijačima koji su nakon poslednjeg zvuka sirene preplavili parket, ne bi li podelili radost sa svojim ljubimcima.

Nakon ludnice na parketu slavlje se prenelo i u svlačionicu a deo te atmosfere je objektivom kapitenovog telefona zabeležen i prenesen najvernijim fanovima.

 

SQUAD 💪💪💪💪💪

A photo posted by Novica Velickovic (@novica_velickovic) on

 

-Tim- kratko je prokomentarisao Novica Veličković ispod ove slike, ali po načinu na koji ovi momci izgaraju na terenu jedni za druge, kako proslavlaju pobede ali i tuguju posle poraza, ovaj sastav Partizana možda bolje opisuje reč– porodica. Verujem da će se većina navijača složiti sa time.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0
5 Komentara
  1. vise srece nego pameti!! koliko Bozic prosle godine nije imao srece i gubio utakmice u posl.sekundama, tako Dzikic ima srece.

    0
    0
    Odgovori
  2. PARTIZAN-MAGIJA koja ce VECNO TRAJATI !!!
    SA DECOM PARTIZANA PROTIV STUBOVA SRAMA !!!
    SRBIN PO RODJENJU-GROBAR PO OPREDELJENJU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter