3
Evroliga

BOGDAN BOGDANOVIĆ: U Beogradu je uvek teško, tamo su pali Teo i CSKA (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.17 u 19:31

Sutra će se u Beogradu odigrati veliki derbi, Zvezda će dočekati Fener pred prepunom dvoranom „Aleksandar Nikolić“.
U Srbiji se ponovo nalazi i Bogdan Bogdanović koji je nakon odlaska iz Partizana retko u Beogradu. Uglavnom su to reprezentativna okupljanja ili kraći letnji odmori, a desi se i ovako nešto, kada ga obaveze dovedu o rodni grad.

Srpski reprezentativac je mnogo puta igrao sa Crvenom zvezdom u nekim od najvećih derbija u ovom veku, ponovo će na suparničkoj strani biti momci u crveno-belim dresovima, a kako tvrdi, neće biti nimalo lakše nego ranije.

KRCAT ‘PIONIR’ ČEKA FENER: I pored umora, Zvezda kompletna napada ‘kanarince’!

– Biće teško protiv Crvene zvezde. Pobedili su nedavno CSKA i Real kao domaćini, i neće nam biti lako. Mnogo puta sam igrao protiv njih, a njihova košarkaška filozofija je agresivna odbrana i pametan napad. Poštuju se međusobno i tačno znaju šta je čija uloga u timu. Ko je zadužen za koji detalj u igri – skokove, odbranu, šuteve, pik end rol, sve, rekao je Bogdan u blogu za domaće medije.

(Izvor: YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

Njegov reprezentativni kolega, Miloš Teodosić, nije uspeo da pomogne svom CSKA u grotlu beogradske publike, videćemo kako će na kraj izaći Bogdanović, kao i Kalinić koji će ispred sebe imati navijače koji su ga nekada bodrili.

– Vraćamo se u Beograd gde igramo protiv Crvene zvezde. Kažem ‘vraćamo se’ jer su neki od nas iz Srbije, a neki su i živeli u Beogradu. Naravno, razgovaramo o Zvezdi i Partizanu sve vreme. Moram da kažem da odnos nije 50-50: Ja, Jan Veseli, Željko Obradović i pomoćni trener Vladimir Androić smo ‘za Partizan’, dok su Pero Antić, Nikola Kalinić i kondicioni trener Predrag Zimonjić na strani Zvezde, zaključio je Bogdan.

Meč je na programu sutra od 20.45.

0
0
3 Komentara
  1. A Teo nije ni igrao za CSKA u BG,tj vise je napravio stete svom klubu nego koristi.Tipa sutira a moli Boga da ne pogodi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Otkinuce ih BOGdan, navika je cudo, a i poznato je da ima ‘problema’ sa sinusima, OTPORAN je na „ganski dSmra, kao Zoc i Veseli .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter