13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRŠTE POTPISI NA MARAKANI: Zvezda predstavila četvoricu novajlija, tu je onaj koji se dugo čekao! (FOTO)

Objavljeno: 10.01.17 u 13:50

Crvena zvezda u ovim momentima predstavlja četiri najnovija pojačanja, koja će zasigurno povećati šampionske ambicije brojne armije navijača.

Navijači Crvene zvezde dugo su čekali novu krv u svojim redovima i na radost mnogih, danas su je i dobili u vidu četvorice novih fudbalera.

Kao što je HotSport najavljivao iz pouzdanih izvora, na Marakanu su stigli Srđan Vujaklija, Milan Senić, Nemanja Milić i Milan Pavkov.

JENI U ZVEZDI: Japanci žele da ulažu u šampiona Srbije (FOTO)

Dok se za prethodnu trojicu gotovo znalo i ranije da će stići u Zvezdu, transfer četvrtog fudbalera bio je često osporavan u mnogim medijima, a kako je ovim predstavljanjem potvrđeno pisanje našeg portala, otklonjena je svaka sumnja da će Pavkov iz Radničkog iz Niša pojačati beogradske crveno-bele.

Ipak, ako je ta potvrda bila dugo čekana, najviše će se isčekivati predstavljanje najzvučnijeg pojačanja Crvene zvezde ove zime. Naravno, u pitanju je Konstantin Budesku, a njegov dolazak u Beograd očekuje se do sutra.

0
0
13 Komentara
  1. Ako ovako nastave,sa dovođenjem ovakvih igrača,možemo već sada da se oprostimo od titule.Ja sam to rekao čim je Božović ostao u klub a tako će i biti.Da je on otišao,titula bi bila na dohvat ruke a ovako,jako teško jer čovek jednostavno ne zna da odabere igrače,već ih nagomilava,slično kao letos a tek što ne zna da pripremi ekipu,to je posebna priča.Uveriće se neverne Tome ubrzo,kad vide da tim nema snage za više od 60 min.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter