11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROŠAO TORTURU: Edson otkrio zašto je morao u policiju i zbog čega je pobegao sa trudnom suprugom

Objavljeno: 10.01.17 u 14:28

Pamtiće se kao jedan od najvećih promašaja, kada se radi o strancima u Crvenoj zvezdi.

Kada je stigao na ‘Marakanu’ niko nije znao šta da očekuje, iako je iza sebe imao zavidnu statistiku. Doveden je kao plan za kvalifikacije za Ligu šampiona, međutim, Edson da Silva pokazao se kao katastrofalna investicija.

U intervjuu za ‘ESPN’ objasnio je kako je izgledao njegov boravak u Beogradu.

– Igranje u Evropi je san za svakog igrača iz Južne Amerike, ima dosta dobrih klubova, ali i onih koji nisu takvi. U Zvezdi se mnoge stvari ne rade kako treba. U februaru sam stigao u Srbiju i za tih pet meseci sam imao mnogo problema, plate su kasnile, osećao sam se usamljeno, imao sam problem sa komunikacijom, jer mi engleski nije jača strana – objasnio je Edson.

PRŠTE POTPISI NA MARAKANI: Zvezda predstavila četvoricu novajlija, tu je onaj koji se dugo čekao! (FOTO)

Dalje je otkrio i šta mu je zadavalo najviše glavobolja.

– Klub nije krio da je finansijska situacija teška, ali mi nisu sredili boravišnu i radnu vizu. Morao sam da idem u policiju, a oni su mi govorili “sutra ćemo da rešimo problem”. Imao sam glavobolju zbog svega toga. Ekipi je išlo dobro, pobeđivali smo, znalo se da ćemo biti šampioni, ali sam ja imao druge brige. Žena i ja smo planirali da nam se ćerka rodi u Srbiji, ali smo se plašili da će nas deportovati, jer smo imali samo tri meseca da rešimo problem. Uspeli smo, ali sam posle raskida ugovora odlučio da se vratim u Brazil sa suprugom u osmom mesecu trudnoće – zaključio je Edson.

0
0
11 Komentara
  1. Opet ti Gdk sa raznim nadimcima , , (Penzioner, pao je ooodavno, Dark energy, sluge režina…) zamlato idi u svoje dvorište i tamo komentariši talandaru, kornjaču i ostale….

    0
    0
    Odgovori
  2. ovo je primer ko i kako predstavlja srpski fudbal … kupuju, ucenjuju, svasta cine i rade od igraca do klubova JSL … uz pomoc vlasti i ljudi u i oko zvezde … isto to rade sa svim klubovima JSL … otimaju igraca, ucenjuju ih ispadanjem i gasenje … go podele FINANSIJSKOG plena … kad narod OPLJACKAJU . a da je pravna drzava odavno bi to ZLO od kluba po srpski sport bilo ugaseno …ovako celu sportsku Srbiju bije lep glas po svetu DA SMO SVI … KAO ONI … najbolje za sve je: u i oko sporta DEKRETOM DRZAVE IH … PROGLASITE PRVACIMA I SKINITI IH NARODU SA GRBACE … posle ove SEZONE KUPANJA … TOLIKO CE SE LOSEG O SRPSKOM SPORTU U SVETU PISATI … AKO … dotle UEFA i FIFA ovom ZLU NE stanu za vrat … kako stvari sada stoje … sve je u rukama EU … videcemo uskoro …

    0
    0
    Odgovori
    • Zivkovic vasa nada…blokirao racun itd….Zvezdu tuze samo oni koji nmg da igraju…ovaj momak nije mogao da se sporazume sa igracima jer nije znao Engleski

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter